To je to što me zanima!

Nicole Richie i Joel se vjenčali, među uzvanicima bio je i slon

Par je prije vjenčanja u vezi bio četiri godine, a zaručili su se prošle godine u veljači. Vjenčali su se u subotu na imanju Lionela Richieja, pjevača i oca starlete Nicole
Vidi originalni članak

Nicole Richie (29) od subote je u braku s rokerom Joelom Maddenom (31). Novopečeni bračni par pripremio je jednostavno vjenčanje. Na proslavi je bilo oko 130 gostiju, najbližih prijatelja i članova obitelji. Lionel Richie, pjevač i otac buduće mladenke, uredio je svoj dom u Los Angelesu za vjenčanje. 

- Sve je bilo uređeno u stilu starog Hollywooda. Nicole je tako željela kako bi imala nešto posebno zbog čega bi pamtila svoj najljepši dan - rekao je izvor blizak paru. 

Na imanju je tijekom vjenčanja boravio i slon. Nije poznato koja je bila njegova namjena. Osim tog iznenađenja, ostatak vjenčanja je prošao u tradicionalnom duhu. Među poznatim gostima bile su Gwen Stefani i Samantha Ronson. Masha Gordon bila je Nicoleina kuma, a Joelov kum bio je Benji Madden. Par u vezi je bio četiri godine, a zaručili su se prošle godine u veljači. Imaju i dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare