To je to što me zanima!

Nicole se 'fura' na Mohikanca: Svi pričali samo o njenoj frizuri

Prednji dio kose imala je podignut i zalizan prema iza i pri vratu joj je kosa bila vezana u rep. Kosa joj je bila našpricana lakom pa je svaka vlas stajala nepomično
Vidi originalni članak

Nedavno je rekla da se odriče botoksa jer želi izgledati prirodno. Nicole Kidman (45) ima svoje metode kojima održava ljepotu i sve što nije prirodno odsad joj nije zanimljivo. 

Mnogi su se pitali kako je, tako prirodno, uspjela imati savršeno zaglađenu frizuru na Filmskom festivalu u Cannesu iako je vani lijevala kiša. Prednji dio kose imala je podignut i zalizan prema iza i pri vratu joj je kosa bila vezana u rep. Naravno, kosa joj je bila našpricana lakom pa je svaka vlas stajala nepomično na svom mjestu.

Izgledala je kao da ima irokezu i svi su je uspoređivali s Mohikancem. Nicole se samo smješkala i graciozno hodala po crvenom tepihu. 

- Pa to je samo kiša, ne treba je se bojati. Pljušti, da, ali i dalje je to samo kiša, a ja obožavam kišu - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kevin_2011 19.05.2013.

    frizura mi je baš fora...ne vidim ništa loše u tome i naprotiv čestitam joj na tome što je odabrala nešto drugačije od drugih kolegica!!

  • WOMANIZER 16.05.2013.

    "slično irokezi", "ličila na mohikanca" ????????? jeste vi "normalni"? bh

  • chelseaMG 16.05.2013.

    kojeg mohikanca? posljednjeg?

Komentiraj...
Vidi sve komentare