To je to što me zanima!

Nicole šokirala izgledom: 'Što si to napravila svojim usnama?'

Pjevačica je ostavila mnoge u čudu kada se pojavila na snimanju 'X Factora' s mnogo punijim usnama. Iako nije potvrdila da se podvrgnula korekciji, usnama se 'hvalila' i na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Što si to učinila svojim lijepim usnama, upitali su obožavatelji Nicole Scherzinger (38) koja je iznenadila izgledom na posljednjim fotografijama na društvenim mrežama.

Bivša članica grupe Pussycat Dolls i članica žirija u talent showu 'X Factor' napućila je usne za selfie, a mnogi su primijetili da su joj usne gotovo dvostruko punije nego prije. 

Nicole su paparazzi 'fotkali' i kada je odlazila na snimanje showa u oskudnoj opravici. Osim što je istaknula bujni dekolte, pokazala je i, misle mnogi, 'nove' usne. 

- Smirite se, to je samo čarolija dobre šminke - poručila je jedna obožavateljica ostalima koji su komentirali da je Scherzinger pretjerala s filerima u usnama te da si je uništila prirodnu ljepotu.

Zavodljiva pjevačica navodno je nedavno imala kratku aferu s bivšim dečkom Taylor Swift (26), DJ Calvinom Harrisom (32). Nakon što su proveli noć zajedno u njegovom apartmanu, Harris je poželio biti s njom u vezi no ona ga je odbila jer ne želi prekinuti s tenisačem Grigorom Dimitrovim (25) s kojim je u vezi od srpnja ove godine. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • biberrr 01.12.2016.

    Crnkinja,što se čudite? Da vidite tek u Beogradu kakvih čubi ima,to je sad u modi.

  • aurea1 30.11.2016.

    neke zene imaju prirodno pune usne a kad se ovako napuce izgledaju jos vece

  • 30.11.2016.

    Nabrekle

Komentiraj...
Vidi sve komentare