To je to što me zanima!

Nije auto još za njega: Bieber izazvao prometnu s Ferrarijem

Skretao je na parkiralište, naglo zakočio i onda se 'vukao' po cesti prije nego je skrenuo pa ga je u stražnji branik 'trknula' Honda. Nije htio zvati policiju, ali došli su
Vidi originalni članak

Naglo je zakočio i presporo ulazio na parkiralište s prometne ceste pa ga je vozač Honde Civic koji je vozio iza njega 'podragao' po braniku. Justin Bieber nije ni htio zvati policiju, no kako skupocjeni Ferrari koji je 17-godišnjak vozio navodno nije uopće njegov, jedan od prijatelja koji su bili s njim u autu odlučio je pozvati policiju. 

Losanđeleska policija potvrdila je da je Bieber imao manji udes u kojem nitko nije ozlijeđen, a ogrebotina na Ferrariju gotovo je nevidljiva. Ipak, šteta koju će vozač Honde morati platiti sigurno će biti pozamašna.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • NikaJankowski 08.09.2013.

    De ne serite više po njemu. Jel znate nesto lijepo napisat? Naprijmjer kolko usrećuje Beliebere i kolko pomaže bolesnima?-.-''

  • lukaradic55 05.09.2011.

    balavac običan

  • Raptorsaur 02.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare