To je to što me zanima!

Nije ga zaboravila: Jennifer se druži s bolesnim prijateljem

Andy boluje od Downova sindroma. Jennifer Lawrence poznaje od djetinjstva i danas se redovito druže iako je ona slavna, a on i dalje živi s roditeljima. Obožava je
Vidi originalni članak

U djetinjstvu su bili susjedi i pohađali su istu srednju školu u Louisevillu. Iako su nakon škole svaki krenuli svojim putem, i danas su dobri prijatelji. Andy Strunk (23) kaže da je najveći i najvjerniji obožavatelj Jennifer Lawrence (24). Ponosan je što je osvojila Oscara i nada se da će imati blistavu karijeru. 

Andy boluje od Downova sindroma. Ovogodišnju dodjelu Oscara gledao je kod kuće. Za tu je svečanu priliku odjenuo odijelo i ispekao posebnu tortu. Kad su Jennifer proglasili dobitnicom Oscara za najbolju žensku glavnu ulogu, Andy je bio presretan. 

- Predivna je! Zaslužila je pobjedu jer je najbolja! Jennifer, bravo, čestitam ti - vikao je Andy, a zatim je glumici i poslao SMS kojim joj je čestitao na nagradi. 

Prijateljstvo s bolesnim prijateljem Lawrence nikad nije skrivala. Štoviše, Andy je s njom čak bio na crvenom tepihu i svima je pričala koliko je sretna što ima prijatelja poput njega. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LebronPetrovic 27.02.2013.

    Nema šanse da je itko bolja duša od ljudi sa Downovim sindromom ! A neke osobe bi mogle posramiti i "napuhane" članove Mense !

  • muskarac 27.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • diba_1 27.02.2013.

    Jennifer , kao osobi ti sve čestitke od srca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare