To je to što me zanima!

Nije htjela popit: Hana je kao Grdović nasmijala i oduševila

Izvedbom 'Bolje živim nego ministar', Hana Hegedušić je gotovo izbrisala razlike između sebe i Mladena Grdovića i pobijedila. Kedži su nastradali 'testići', a Lana je 'igrala prljavo'
Vidi originalni članak


Najiščekivaniji show vratio se na male ekrane i prve transformacije nove sezone uspješno su odrađene. Iz jednog spola u drugi, od jedne boje kože do druge, transformacije prve epizode treće sezone već daju nagovijestiti da će 'Tvoje lice zvuči poznato' nesumnjivo i opet biti najbolja zabava ispred malih ekrana.

Najbolja u prvoj epizodi bila je Hana Hegedušić koji je simpatičnom pretvorbom u Mladena Grdovića izazvala salve smijeha i publike i žirija. Izvedbom 'Bolje živim nego ministar', Hana je gotovo izbrisala liniju razlike između sebe i Grdovića i vjerodostojno kopirala njegov stas i glas. 

Sandra Bagarić posebno je pohvalila Haninog Grdovića i usporedila ju sa hit izvedbom prve godine.

- Znam da je ovakav bum napravila Minea s Joletom i da se to pričalo cijelu prvu sezonu. E ti si sad zaista ... wow! Što se tiče vokala, nemoguće da to nije bio plejbek - oduševljena je bila Sandra.

Goran Navojec posebno se uživio u njenu izvedbu i šaljivo nastavio na Hanin muški lik.

- Mladene, puno mi je drago šta si karakter i nisi tia popit. Ti si svima pokaza neću i bok! Bok - našalio se Navojec.

Prema Haninom izboru, kao pobjednice prve epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi 'Novi put' iz Varaždina.

Svojom transformacijom, također u suprotan spol, posebno se istaknuo Damir Kedžo i zauzeo drugo mjesto. Damir se toliko vjerno pretvorio u Britney Spears da je osvojio veliku bodovnu podršku i žirija i kolega koji su mu također dali bodove. S pjesmom 'Oops I Did It Again' posebno je u žiriju očarao Sandru koja ga je pohvalila. 

- Ti si genije, ti možeš zaista sve. Ti si čudo glasovno - rekla je. 

Saša Lozar, kao gostujući član žirija prve epizode, ali i Damirov prijatelj, izrazio je zabrinutost za Kedžinu 'muškost' prisjećajući se vlastitih izazova pri transformacijama prošle godine.

- Testići su ti okej - pitao ga je Saša, na što mu je Damir uzvratio 'Znaš kako to boli'. 

- Zato pitam - kroz smijeh je odgovorio Saša.

Trećeplasirana u prvoj emisiji bila je Lana Jurčević sa sjajnom izvedbom pjesme 'Tortura' za koju se transformirala u popularnu latino pjevačicu Shakiru. Sandra Bagarić je bila očarana Lanom.

- Toliko si zgodna, toliko si lijepa, toliko ti tražim manu, no savršena si. Sjajna - izjavila je Sandra čime je zaradila i poljubac od 'Shakire'. Iz pozicije žirija, Saša se kratko našalio na Lanin nastup.

- Prljava si Lana. Prljavo igraš - rekao je aludirajući na vjernu i detaljnu kopiju Shakirine izvedbe u spotu i blato na Laninim prsima.

Žanamari Perčić oduševila je svojom vokalnom izvedbom popularne pjesme 'Bitanga i Princeza', ali i fizičkom pretvorbom u Željka Bebeka.

Navojec je u svom komentaru rekao da je fasciniran njenom transformacijom, a Saša je na istom tragu komentirao: 'Ja tebe ne prepoznajem. Nisi izašla van niti u jednom trenu. Muško, muško. Baš mrak'.

Rasnu transformaciju doživjela je Ana Maras koja se pretvorila u legendarnu pjevačicu Gloriju Gaynor i sjajno otpjevala pjesmu 'I Will Survive'.

Sandra je posebno pohvalila vokalnu izvedbu pjesme koja je jako zahtjevna te je i šaljivo objasnila njen uspjeh. 

- Mislim kad su te špricali, lice i sve, da si zinula pa su ti glasnice obojili jer si dobila finu baršunastu crnačku boju - rekla je.

Matteo Cetinski prvi je izašao na pozornicu od svih natjecatelja. Njegovu je hrabrost pohvalio Saša.

- Gledam te u onom liftu, meni su se noge tresle svaki put unutra. Tremu si stvarno dobro pobijedio jer Danijela je stvarno teško pjevat - zaključio je Saša na Matteovu izvedbu Daniela Popovića i pjesme 'Daj obuci Levisice'.

Simpatični Filip Dizdar prošao je nevjerojatnu transformaciju u Will I Am-a koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Navojec je u svom komentaru istaknuo upravo tu fizičku fenomenalnu pretvorbu.

- Odlično glasovno i odlično stasovno. Pohvalit ću i odjel za uljepšavanja i odijevanja koji su napravili jedno čudo - rekao je Goran, a posebnu je pohvalu dobio i od Tome.

- Will I Am je jedan od meni najdražih producenata. Uvijek se bojim kad netko izvodi tako nešto da će biti loše i na svu sreću bilo je dobro i uživao sam u svemu - iskren je bio Tomo.

Reper Fil Tilen potpuno se uživio u svoju transformaciju u Thomasa Andersa iz grupe Modern Talking i izveo 'You're My Heart, You're My Soul'. Potom je prisutnima otkrio malo poznatu 'činjenicu' da njemački glazbenik zapravo govori i hrvatski jezik i to zato što mu je baka rodom iz Nove Gradiške pa je tako 'Anders' naučio hrvatski. Simpatije žirija osvojio je biranim poljupcima – Sandri i Saši. 

Sljedeća epizoda donosi nam nove zanimljive transformacije i jednu potpunu novost u showu. Po prvi put imat ćemo priliku gledati transformacije dvoje natjecatelja u jedno te istu osobu i to u istoj epizodi. Naime, i Žanamari i Ana Maras u idućoj epizodi pretvorit će se u Severinu. Pobjednicu Hanu Hegedušić čeka veliki izazov i transformacija u Whitney Houston. Damir Kedžo bit će Petar Grašo, a Lana Jurčević Boney M. Matteo Cetinski se mora preobraziti u pop kraljicu Madonnu, a Fil Tilen u King Africu. Jasmina Stavrosa publici će iduću nedjelju donijeti Filip Dizdar.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • alexkler 27.09.2016.

    Mislim da će opet biti odličnasezona jer u biti cilj je zabava i humanitarni karakter.Odličan format i licenca za Novu koja je miljama ispred RTL-a .Što se tiče same emisije ,mislim zasluženo je pobjedila ova hegedušićka jer izgled je bio ono da padneš na stražnicu..od smijeha.Pohvalio bi svakako Kedžu jer čovjek se namučio s Britney koreografijom ali bome i odličan glas Žanamari kao Bebeka.Mislim da nije isto onome koji i uz pjevanje mora nnaučiti 4-5 min zahtjevne koreografije ili samo cupkati kao Danijel Popović ali dobro svi će se oni izredati.Filip Dizdar je odličan ali čini mi se i da će Fiul Tilen nadoći sa svojim talengom jer čini mi se dase može transformirati u 100 likova.Bravo svi

  • talman 26.09.2016.

    Sjećam se da je bilo nešto između reklama

  • hadred18 26.09.2016.

    Zna li itko kad se snimalo to, u lipnju ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare