To je to što me zanima!

Nije kliknulo: 'Savršeni' izbacio još jednu kandidatkinju iz kuće

Djevojaka ima sve manje, borba za muškarca postaje sve žešća, a Goran sve odlučniji u odabiru svoje srodne duše. Zbog toga će shvatiti kako između njega i jedne djevojke postoji prevelika barijera...
Vidi originalni članak

Između Gospodina Savršenog i nekih natjecateljica već se rodila jaka kemija dok s nekima jednostavno nije kliknuo.

Djevojaka ima sve manje, borba za muškarca postaje sve žešća, a Goran sve odlučniji u odabiru svoje srodne duše. Zbog toga će shvatiti kako između njega i jedne djevojke postoji prevelika barijera te će joj se zahvaliti na sudjelovanju i poslati je kući iako još nije došao red na ceremoniju ruža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Osim toga, Goran će odlučiti testirati preostale djevojke da vidi koliko su ozbiljne u naumu da ga osvoje te će ih pozvati na romantični grupni spoj – jedrenje po šibenskom arhipelagu.

 

 

No kako se pojedine djevojke međusobno ne podnose, kada ih Goran sve okupi na jedrilici bez mogućnosti da se povuku na osamu, neke će pokazati svoje pravo lice.

Poslušajte novi božićni hit "BOŽIĆ JE" - Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • lorim1 03.12.2018.

    Pogledao jednu emisiju i zakljucio da sam na njegovom mjestu ja bi sam sebe izbacio da ih ne moram vise gledat. Kakvi krampovi od zena to nije istina. Boze sacuvaj da i jednu od njih moram gledat do kraja zivota.

  • Smikidacho 03.12.2018.

    Hehe , ženska sujeta je nešto sto puta yebeniye od muške osvete... Kad se bar tri ribe zatelebaju u nadri frajera , pa ih zatvoriš u isti prostor, Bože moj , pa kome je pala na pamet takva , malo je reći kretenska ideja ???

  • yahoooo1 03.12.2018.

    Najžešća mi je Hana. Toliko toga prošla toliko iskustva haha a samo 21 godina djevojcica mala 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare