To je to što me zanima!

Nije li se Severina malo previše uredila za snimanje u studiju?

Pjevačica trenutačno puno vremena provodi u studiju gdje radi na pjesmama za svoj novi album, a nedavno je najavila i izlazak nove pjesme kojoj je ime 'Alcatraz'
Vidi originalni članak

Pjevamo nove pjesme u starom društvu Nikše Bratoša, Muca Softića i Domagoja Perišića, objasnila je Severina (41) pored fotografije koja je objavljena na Facebooku. 

Pjevačica trenutačno puno vremena provodi u studiju gdje priprema svoj novi album, a nedavno je najavila i izlazak nove pjesme 'Alcatraz'. Mnogima je zapela za oko odjevna kombinacija u kojoj se fotografirala u studiju. 

Seve nove pjesme snima uređena od glave do pete, u crnoj uskoj dugoj suknji, bijeloj košulji, dok je kosu skupila u pundžu. Iako su je obožavatelji u komentarima uglavnom hvalili, mnogi su se zapitali i koliko joj je trebalo da se spremi za snimanje novih pjesama. 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • SAINT 07.03.2014.

    Ima kompleks manje vrijednosti , nema joj pomoći . Fali joj beđ sa brojkom od 385000 nezaposlenih, ali nije ona dosljedna da to stavi sada.

  • liliana 06.03.2014.

    Vrana haljina je tu.Kako može tu ptičju haljinu obuću,užas.

  • Živorad 06.03.2014.

    Boli je noga, navodno strgano koljeno, treba operaciju a skakuće u štiklama. Tko u to vjeruje? Prije će biti opsežna operacija šivanja jednog otvora ili rekonstrukcija jednog drugog dijela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare