To je to što me zanima!

Nije mu odmah htjela reći 'da': Popustila je jer je ostao klečati

Matthew McConaughey nedavno je ozakonio šestogodišnju vezu s Camillom Alves. Zaprosio ju je pred svima na Božić i otkrio da mu nije odmah odgovorila potvrdno
Vidi originalni članak

Glumac se 9. lipnja na svom imanju u Teksasu nakon šest godina veze vjenčao s Camillom Alves (29) s kojom ima dvoje djece. Gostujući u 'The Tonight Showu' Jaya Lenoa, Matthew McConaughey otkrio je kako je zaprosio brazilsku manekenku.

- Za Božić se okupi cijela obitelj i svi otvaraju svoje poklone. Zapakirao sam zaručnički prsten u otprilike osam različitih kutija, kako bi ih otvarala što duže. Napokon je otvorila, a ja sam kleknuo na koljeno i pitao je: 'Hoćeš li se udati za mene i uzeti moje prezime?'.

No umjesto potvrdnog odgovora, glumac je priznao da prosidba ipak nije izazvala njezino oduševljenje.

- Njezin prvi odgovor nije bio da. Neću otkriti što je rekla. Rekao sam joj: 'Na koljenima sam i ostat ću neko vrijeme tako da nećeš imati izbora'. Nakon nekog vremena je popustila - otkrio je glumac koji s Camillom ima sina Levija (3) i kćer Vidu (2).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hey2 21.06.2012.

    nije ljubav stvar ..

  • purgi1 21.06.2012.

    koji očajnik !!!,,,,,,kad bi se tak nećkala shvatio bih da je njen princ ipak negdje drugdje.Ostali bi vjerujem,dobri prijatelji.

  • irinn 20.06.2012.

    Ma da i inače se zato ljudi vjenčaju, jer te netko sili na to

Komentiraj...
Vidi sve komentare