To je to što me zanima!

Nije prijavio sat od 20.000 eura pa su ga zadržali u zračnoj luci: 'Schwarzenegger je bio dužan!'

Kako javlja dnevnik Bild, Arnold Schwarzenegger je skupocjeni sat namjeravao prodati na dražbi u austrijskom Kitzbuehlu u četvrtak, a u korist klimatske incijative čiji je pokrovitelj
Vidi originalni članak

Američkog glumca i političara austrijskog porijekla Arnolda Schwarzeneggera (76) zadržali su u srijedu u zračnoj luci Muenchen jer carini nije prijavio skupocjeni sat, priopćila je carinska uprava.

SUDAR NEKOLIKO VOZILA Schwarzeneggera su optužili za prometnu iz 2022.: 'Ostavio me invalidom, sve sam platila...'

- Schwarzenegger može još tijekom srijede napustiti Muenchen ali sat mora ostati ovdje - rekao je glasnogovornik carinske službe na minhenskom aerodromu Thomas Meister.

Prema istim informacijama, protiv glumca i bivšeg guvernera Kalifornije pokrenuli su kazneni postupak zbog utaje poreza.

- Schwarzenegger je bio dužan taj sat prijaviti i ocariniti zbog toga što bi sat trebao ostati u Europskoj uniji - rekao je Meister.

 

Kako javlja dnevnik Bild, Schwarzenegger je skupocjeni sat namjeravao prodati na dražbi u austrijskom Kitzbuehlu u četvrtak, a u korist klimatske incijative čiji je pokrovitelj.

I'M BACK Schwarzenegger objavio knjigu sa sedam alata za život: 'Imate samo sebe, ali to je dovoljno'

Kako nadalje navodi Bild, radi se o satu marke Audemars Piguet čiju je vrijednost Schwarzenegger procijenio na 20.000 eura.

Prema navodima dnevnika, Schwarzenegger se požalio da ga carinici 'šikaniraju'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • XM12 18.01.2024.

    Carina je u pravu. Imas li sta za carinu prijaviti? Da ili ne? Nije rekao DA i to je carinski prekrsaj. Zna se koliko i kako neceg mozes unijet ili iznijet.

  • dELINQUENT HABITS 17.01.2024.

    haha, klimatska inicijativa iliti pranje love na račun debila. e moj schwarzi, screw your freedoms kako ono ti reče prije 2 godine

  • dobar loš zao No1 17.01.2024.

    Švarci ipak ima neke godine..zaboravljivost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare