To je to što me zanima!

Nikad dublji dekolte: Celzijus u grudnjaku namignula fanovima

Pjevačica se i sama nedavno osvrnula na komentare koje joj upućuju pratitelji na društvenim mrežama na račun njezina izgleda. Između ostalog, negativni komentari koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli
Vidi originalni članak

Odavno su obožavatelji glumice i pjevačice Nives Celzijus (38) došli do zaključka kako bi njezine grudi, odnosno dekolte trebao imati vlastiti profil na društvenim mrežama. Celzijus ga nerijetko voli isticati u prvom planu te tako razgolicati maštu njezinih 350.000 pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nives je nedavno podignula prašinu kad je objavila fotografiju s narančastom kosom, a ponovno je to napravila nedavno kad je objavila fotografiju i video u grudnjaku na kojem namiguje kameri. 

- U slobodno vrijeme sam slatka - napisala je Celzijus ispod fotografije koja je u kratkom roku prikupila više od 20 tisuća lajkova. 

'GINGERICA' Vatrena Nives promijenila je boju kose: Što si učinila, ženo?

Na račun svog izgleda Celzijus često dobiva brojne komentare, kako pozitivne, tako i negativne.  Između ostalog, negativni komentari koje u posljednje vrijeme ubire, su joj prisjeli.

- Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom - napisala je odlučno Nives.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 105

  • malo je reć 12.02.2020.

    Dobra je ona možete vi govoriti šta hoćete

  • user_412275 07.02.2020.

    Iso miki vece i od glave ...izgleda ko da ce se ugusiti..kao da ce je preklopiti samo.....losa🤦

  • 07.02.2020.

    Namignula? Želi da joj netko "uleti" ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare