To je to što me zanima!

Nikad mršavija Kate zabrinula fanove: Graničiš s anoreksijom

Svakako bi trebala posjetiti liječnika ako se ne osjeća dobro. Mora brinuti o sebi, prije svega, ona je majka troje djece, a bit će i naša kraljica. Bez dobrog zdravlja, to neće moći biti, komentirali su zabrinuti pratitelji
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (38) i njen suprug, princ William (37) posjetili su rehabilitacijski centar u Velikoj Britaniji, a Kate je privukla pažnju mnogih. Na jednostavan i profinjen stajling već smo navikli, ali tamnoplavom suknjom i jaknom istaknula je svoju figuru.

Pratitelji na društvenim mrežama zamijetili su kako je vojvotkinja oduvijek bila vitka, ali sad je previše mršava. Štoviše, strah ih je za njeno zdravlje jer misle da će postati anoreksična i poručili su joj da je sad 'na granici'. 'Loš' izgled povezali su sa nedavnim događajima oko Harryja i Meghan i naposljetku njihova odstupanja od kraljevskih dužnosti i preseljenja u Kanadu.

Osim toga, u obitelji je bilo puno napetosti pa su mnogi pomislili kako će kraljica Elizabeta II. biti zlobna prema ostalim članovima britanske kraljevske obitelji.

- To što su Harry i Meghan napustili Buckinghamsku palaču ostavilo je posljedice na njen izgled - komentirao je jedan pratitelj, dok je drugi dodao: 

- Svakako bi trebala posjetiti liječnika ako se ne osjeća dobro. Mora brinuti o sebi, prije svega, ona je majka troje djece, a bit će i naša kraljica. Bez dobrog zdravlja, to neće moći biti. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MARTOVKA 20.07.2020.

    meni je prelijepa pa i takva, ali zabrinuta sam za njezino zdravlje

  • Selo_malo 12.02.2020.

    Samo što ne propadne u šaht!

  • salkomalo 12.02.2020.

    Jel ovo pada krupa ili snjeg na slikama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare