To je to što me zanima!

Nikad ne mislite da se to može jednostavno dogoditi i vama

Iako je sama i uplašena, Kate Mcoy nikako neće prepustiti sudbinu i život svojeg sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti i boriti se za ono što joj je najbitnije
Vidi originalni članak

Sasvim bezazleni dan u parku pretvorio se u tragediju kad je Karla (Halle Berry) ugledala kako dvojica muškaraca guraju njenog šestogodišnjeg sina Frankieja (Sage Correa) u automobil, nakon čega su odjurili. Bez tablica koje bi mogle poslužiti kao trag i bez mobitela, prisiljena je sama krenuti u potjeru. Vrtoglava potjera Karlu će natjerati na teške odluke želi li ikada više vidjeti sina.

Pogledajte foršpan

Produkciju potpisuju Di Bonaventura Pictures i Lorenzo di Bonaventura, Erik Howsam, Gold Star Films i Joey Tufaro te Gregory Chou iz kompanije Rumble Entertainment. Izvršne producentice su Halle Berry i Elaine Goldsmith-Thomas te njihova kompanija 606 Films, a tu su je Lotus Entertainment.

- Lijepo je imati dvostruku ulogu i sudjelovati u svim odlukama. Dobar je osjećaj imati utjecaj na to kako će film izgledati, a i zatim ostvariti tu viziju - komentirala je Berry o tome kako je to biti istovremeno glavna glumica i producentica.

Film 'Otmica' u hrvatska kina, u distribuciji Blitz Filma, dolazi 14. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 07.08.2017.

    Trailer koji je pokazao cijeli film.. a priča patetična do bola.. obična majka odjednom postala Jason Bourne.. lol

  • M.BOCWANNA 03.08.2017.

    0 Bodova

Komentiraj...
Vidi sve komentare