To je to što me zanima!

Nikad nećete pogoditi koliko je stajala suknja koju nosi Carrie

Iako su neki mislili da ovaj odjevni komad potpisuje neki slavni modni dizajner, kostimografkinja serije Patricia Field otkrila je kako su svijetlo ružičastu suknjicu pronašli u butiku na sniženju
Vidi originalni članak

Najpoznatiji modna kombinacija u popularnoj televizijskoj seriji 'Seks i grad' zasigurno je svijetlo ružičasta suknjica od tila u kojoj se na uvodnoj špici pojavljuje glavna junakinja Carrie Bradshaw koju tumači Sarah Jessica Parker (51).

Iako su neki mislili da ovu suknju potpisuje neki slavni modni dizajner, kostimografkinja serije Patricia Field (75) otkrila je kako su ovaj komad pronašli u butiku na sniženju.

Field je izjavila kako je suknja od tila koštala samo pet dolara (35 kuna), a istu takvu sada prodaje na svom web shopu po cijeni od 140 dolara (980 kuna). Možete je pogledati i kupiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • ChiSonoIo 21.02.2017.

    I sta bi ja sad trebala plakat zbog toga ili?..;))

  • muskarac 21.02.2017.

    Meni je ona extra simpa zenska a suknja nije roza nego zuta sa zelenim leptirima...eto tako

  • Magdalena777_1 21.02.2017.

    Jeste li vi cure samo ljubomorne pa je popljuvaste..... pa slatko je izgledala, nije neka klasična ljepotica ali nije ni takav gabor kao što komentirate..... a suknja ništa posebno, ali eto romantičan look..... i da majica je bila roza a ne suknja

Komentiraj...
Vidi sve komentare