To je to što me zanima!

Nikad nije kasno: Janice ima 57 godina i udaje se četvrti put

S psihijatrom Robertom Gernerom u vezi je tri mjeseca i smatra da se dovoljno dobro poznaju kako bi se vjenčali. Kaže da će ga učiniti najsretnijim na svijetu
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i reality zvijezda zaključila je kako je vrijeme da braku ponovno da šansu. Janice Dickinson (57) časopisu Us Weekly otkrila je da ju je njen 67-godišnji dečko zaprosio i da je rekla da. 

S psihijatrom Robertom Gernerom Janice je u vezi tri mjeseca i smatra da se dovoljno dobro poznaju da bi se vjenčali. Njoj će to biti četvrti put da ide pred oltar. 

- Učinit ću ga najsretnijim muškarcem na svijetu. Zbog našeg vjenčanja svadba Angeline i Brada izgledat će kao izlet u gradsku vijećnicu - rekla je Janice za časopis.

Gerner je rekao kako se on i njegova zaručnica nadopunjuju i presretan je što je pristala biti njegova žena. Janice je prije Roberta bila u braku s Ronom  Levyjem, Simonom Fieldsom i Albertom B. Gerstonom. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • maya999 18.12.2012.

    Super izgleda za 57 god, ne bi nikad rekla. svaka čast. Ali jedina stvar koja mi je odvratna bez obzira na godine, to je kad se nekome kroz kožu vide nabori na vrećicama silikona u cicama. :( Slika 2....

  • _petra_ 18.12.2012.

    niti jedan psihijatar nije normalan....evo dokaza

  • marija1411 18.12.2012.

    mislim da je nadmašila Majkla Jacksona s plastičnim operacijama, jer s 57g izgledati ovako je nemoguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare