To je to što me zanima!

Nikad provokativnije izdanje Biance Censori: Nosila prozirne najlonke, zaboravila i grudnjak

Mnogi zapravo smatraju da Kanye 'tjera' Biancu da se oblači na taj način da bi privukao pozornost na svoju modnu marku. Ipak, kada je bio s Kim dizajner je isticao da nikada ne bi volio da se njegova supruga provokativno oblači u javnosti
Vidi originalni članak

Kanye West (46) i njegova supruga Bianca Censori (29) otišli su zajedno u šetnju Parizom, a ona nije puno ostavila mašti na volju u pripijenoj plavoj majici. Uz pomalo prozirnu majicu Bianca je iskombinirala također prozirne najlonke, a suknju je čini se - zaboravila. Kanye je za ovu prigodu pak obukao svoju klasičnu kombinaciju. Bio je od glave do pete u crnom, a glavu je pokrio kapuljačom. 

DOKAD VIŠE? Potpuno pokrio lice: Kanye u još jednom neobičnom izdanju na nogometnoj utakmici u Milanu

Ovakvo izdanje nije nimalo neobično za atraktivnu Australku, koja se za Kanyea vjenčala krajem 2022. Od kada je započela njihova veza, Bianca redovito pokazuje, po mišljenju mnogih, previše. Često ju viđamo u prozirnim majicama bez grudnjaka, najlonkama koje nosi kao da su hlače i bosu. 

Prisjetimo se, Kanyeova bivša Kim Kardashian rekla je Bianci da se mora malo konzervativnije obući kada bude provodila vrijeme s njihovom djecom, kćerima North i Chicago i sinovima Psalmom i Saintom

- Kim je upozorila Kanyea da nikad ne dopusti Bianci da se tako oblači u blizini njihove djece. Uistinu je iznenađena što je Kanye dopustio svojoj ženi da tako napusti kuću - rekao je ranije izvor blizak paru. 

A mnogi zapravo smatraju da Kanye i 'tjera' Biancu da se oblači na taj način da bi privukao pozornost na svoju modnu marku. Ipak, kada je bio s Kim dizajner je isticao da nikada ne bi volio da se njegova supruga provokativno oblači u javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Šipumiloma 29.02.2024.

    Za koju godinu će si nagaziti na sisu!

  • Gibbs55 29.02.2024.

    Ovo spada u kategoriju psihičkoga zlostavljanja.

  • dadooštri 29.02.2024.

    Prvi put joj nebi ništ računal

Komentiraj...
Vidi sve komentare