To je to što me zanima!

Nikita: 'I dalje nemam dečka osim mog Boga koji je Apolon'

Glazbenica ističe da joj seks ne nedostaje. Umjesto seksa prakticira kinesku ljubavnu tehniku tao tijekom koje doživi kozmički orgazam
Vidi originalni članak

Dance zvijezda 90-ih demantirala nam je šuškanja da je u vezi, odnosno da ima dečka nakon što je posljednjih devet godina u celibatu.

- Nemam nikog. Nikog ni ne tražim. Ako bude bit će. Dečko mi je Bog Apolon - rekla nam je Nikita Ivošević (51).

TRAŽI NEKOG OTVORENA SRCA Nikita: Nisam se seksala već devet godina, u celibatu sam

Glazbenica ističe da joj seks ne nedostaje. Umjesto seksa prakticira kinesku ljubavnu tehniku tao tijekom koje doživi kozmički orgazam. 

Svojevremeno je priznala da je prštala od seksualne energije. Uostalom, njeni su spotovi uvijek bili nabijeni erotikom.

- Kao škorpion sam bila dosta divlja. Bila sam dominantna u seksu. Vodila sam ljubav satima. Jedan dečko bio mi je majstor tantre. Seksali smo se po 12 sati. Prakticirala sam i kama sutru - rekla je Nikita.

U travnju je otkrila da je najviše vremena posvetila sebi.

- Radim na sebi, na duhovnosti. Prakticiram razne duhovne tehnike. Shvatila sam da imam višak seksualne energije jednom prilikom dok sam bila u marketu. Kako mi žene dugo volimo pregledavati proizvode, čučala sam tako desetak minuta i kad sam se digla, osjetila sam strašan proboj energije od koje mi se zavrtjelo u glavi - prisjetila se Nikita.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cirenac 30.09.2021.

    Koga briga što je ona bez dečka ?

  • mexpert 30.09.2021.

    kozmička sobna temperatura

  • iznervirana 30.09.2021.

    moze joj neko objasnit da ta njena "snazna energija" nije nista drugo nego pad tlaka koji se svima zna desiti kada se naglo ustanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare