To je to što me zanima!

Nikitin povratak na scenu pratilo tek 20-ak fanova

Iako je pjevačica na probama otkrila gole grudi, čini se da to nije zainteresiralo publiku da joj dođe na premijeru mjuzikla pod nazivom 'Kraljica noći'
Vidi originalni članak

Pjevačica Nikolina Ivošević (40) u petak je u Rijeci imala svoj povratnički show. Predstavila je mjuzikl nadahnut Kamasutrom, a za show je vježbala posljednjih tri mjeseca. Na probama je prije nekoliko tjedana otkrila pogled na golo poprsje.  Tijekom izvedbe promijenila je nekoliko kostima, a pjevala je arije iz klasičnih opera, mjuzikala te pop i rock pjesme. Index prenosi kako je njen nastup u dvorani Filodramatica gledalo oko 20 posjetitelja. Nekli razlog u slabom odazivu publike nalaze u cijeni ulaznice, koja je koštala 100 kuna. Nikita se nedavno sa sinom Antonijem (4) preselila roditeljima u Rijeku jer joj je podstanarski život u Zagrebu bio preskup.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mooc 20.02.2010.

    ružna bila ružna ostala,a još susjeda iz gornje ulice daj sram meeeeeeeeee! xD

  • teyka 20.02.2010.

    nikita mi je uvijek bila simpa,pa čak i 90-ih......,ima žena dobar glas...al što se zbucala,uhhh.....,a i karta je trebala bit jeftinija,možda bi više ljudi došlo..

  • plavi cvijet 20.02.2010.

    Ulaznica od 100 kn je previše i izgleda kao da bi se na brzinu htjelo dignuti novac. Treba se prilagoditi situaciji u zemlji da bi bila obostrana korist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare