To je to što me zanima!

Nikol Bulat: Dekoncentrira me tvoja stražnjica, Kiki...

Nakon što je Ava Karabatić ispala iz 'Farme' u show je ušla Alka Vuica. S prijateljicom Brankom pričala je o starim vremenima dok su bile mlade
Vidi originalni članak

Kristijan Rahimovski (28) ujutro na 'Farmi' probudio se rapoložen i pun samopouzdanja. Samouvjereno je u kuhinji počeo ispitivati farmere da li je njegova stražnjica seksi. Nikol Bulat (22) mu je na to rekla kako ona pati od velike dekoncentracije zbog njegove stražnjice i da se tjednima ne može fokusirati na ništa drugo osim njega. Nakon toga oboje su krenuli prema peći te nasrnuli jedno na drugo.
- Što se ti koprciaš - upitala ga je Nikol u šali.
-Đubre jedno neradničko - odgovorio joj je Kiki i nasmijao se. Antonio se želio uključiti u zafrkanciju pa je Jelenu nazvao isto kao i Kiki. Nakon toga Antonio je prolio deterdžent pa je pobjegao iz kuhinje jer se Jelena šalila da će ga istući, a Nikol je potjerala Kikija. Nakon toga pjevala je narodnjake da joj brže proleti vrijeme pranja suđa.

ALKA SABINI: TI BI SPAVALA S MICKOM JAGGEROM I DIKANOM BEZ OBZIRA NA NJIHOVE GODINE
Branki Mutti na 'Farmu' je ušla dugogodišnja prijateljica Alka Vuica. Njih dvije su s Vladom Kalemberom prije trideset godina zajedno živjele u iznajmljenom studentskom stanu. Alka Vuica je Branku odmah upozorila da ne govori prije koliko godina su živjele zajedno jer će otkriti koliko je stara. Mutti je mislila kako se šali i dodala da njoj to ne smeta. Alka joj je tada otkrila da je neke farmerice ogovaraju zbog godina, a Nikol je prva slagala rekavši da ona nema pojma o čemu se radi. Nakon nje i Jelena i Sabina počele su se braniti, ali Alka nije popustila.
- To misliš na mene, dok smo se ja i Žana skrivale pa je nakon toga nastala svađa. Ja sam se njoj ispričala - pokušala se izmotati Sabina.
- Mi smo u vašim godinama bile, a vi u naše morati tek doći - zaključila je Alka. Sabina je nastavila objašnjavati kako su ona i Branka taj nesporazum riješile. Tada je Vuica rekla Sabini da nije dovoljno samo se ispričati te da je tragično kako Sabina razmišlja.
- S Mickom Jaggerom bi spavala bez obzira na njegovu godinu proizvodnje, a o Dikanu da i ne govorim - rekla joj je otvoreno svoje mišljenje Alka.

BRANKA ALKI: TREBALE SMO SE UDATI ZA BREGU
Brega uvijek kaže da je Mutti, dok je imala 17 godina , bila tako lijepa da je to bila smrt - rekla je Alka. Branka je odmah izjavila da Brega to još uvijek govori za nju.
- Ti umjesto da si se udala za Ecclestonea, pustila si ga Slavici - zezala ju je Alka. Nakon toga Branka je kazala da bi bilo najbolje da su se udale za Bregu.
- Baš bi se usrećile s Bregom, možeš si misliti! On je škrt - zaključila je Alka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gladijator 17.04.2010.

    pa je ovo, pa je ono, pa je došao antonio, pa je rekao ČIČA, pa je nikolina rekla MIČA, a onda su svi u sav glas viknuli GOTOVA JE PRIČA! jupiiiii Pucajte si u glavu!!!

  • dgergea112233 17.04.2010.

    nije kurva ona koja daje, nego ona koja zajebaje

  • bumsplit 17.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare