To je to što me zanima!

Nikol: Feminnemke su mi plaćale samo deset posto

U farmi se trenutačno nalaze novi stanari, Alka Vuica i Ivan Hrvatska. Zbog toga ostali strahuju koga je Ava postavila za gazdu, a koga za sluge
Vidi originalni članak

Dok je prala suđe, Nikol Bulat (22) razgovarala je s Jelenom Bosančić (25). U jednom trenutku počele su pričati o zarađivanju na što je Nikol rekla kako su je financijski iskorištavali svi, od bivših kolegica iz grupe Feminnem do menadžera. S njima se, kaže, dogovorila kako će joj prvih godinu dana plaćati samo deset posto od zarade, a nakon toga iznos će se izjednačiti. Nakon godinu i tri mjeseca pjevanja upitala ih je što sa njenom zaradom, a oni su joj odgovorili da sve ostaje po starom, ispričala je na 'Farmi' Nikol. Ipak, istaknula je kako joj je Neda Parmać dva puta dala pet posto od svoje zarade. Na to ju je Jelena upitala jel to znači da je Pamela Ramljak škrtica.
- Ma nije, ali sam ja bila bolja s Nedom i ona je to kužila. Nije meni bilo loše, dok je nama išlo ja bih imala po deset tisuća kuna mjesečno - opravdala se Nikol. Kaže kako je, dok nisu ostali bez posla radi recesije, znala zaraditi oko deset tisuća kuna mjesečno. Prisjetila se kako je nekada radila s velikim zadovoljstvom, a sada joj se želudac 'diže' pri pomisli na pjevanje.

MUTTI ALKI: SRELA SAM TI BIVŠEG, I.Š.
Tijekom subotnjeg jutra Branka Mutti odlučila je prijateljici Alki Vuici pokazati kako stvari funkcioniraju na 'Farmi'. Djevojke su prije toga otišle do zahoda, a dok je Alka bila unutra Branka je spomenula muškarca imena Gabi te prijateljici povjerila da joj je on u srcu. Alka ju je pitala zašto onda više nije s njim, a Branka je kratko odgovorila 'Prošlost je prošlost'. To je Mutti podsjetilo da prijateljici kaže kako je, dok je bila u izolaciji, u hotelu srela I.Š. te ga nije htjela pozdraviti.
- Znaš kako je smršavio. A buljio je u mene non-stop - dodala je Mutti. Alka ju je upitala da se njih dvoje uopće poznaju, a Mutti je odgovorila potvrdno i dodala da je 'ignorirala slučaj'. Alku je zanimalo što je on radio tamo, a tada je prijateljica odgovorila da je bio sa svojim klubom koji je također u izolaciji. Alka Vuica i nogometni trener Igor Štimac bili su vezi prije desetak godina, a njena pjesma 'Varalica' navodno je upravo njemu posvećena.

IVAN HRVATSKA SNIMITI ĆE HIMNU 'FARMER I ROKER'
Farmeri pretpostavljaju kako je Ava postavila Ivana Hrvatsku za sljedećg gazdu 'Farme' pa još radije provode vrijeme družeći se s  neobičnim glazbenikom. On je u nedjelju odlučio kako želi snimiti himnu 'Farmer i roker'.
- To bi bio super spot. Šta bi to bilo, ajme meni. Traktor sa bubnjevi i to. Dođe Joze mentor i svira bubnjevi, a mi na konje sa gitarima. Ajme, šta bi to bilo - rekao je Australac hrvatskog podrijetla. Kasnije je farmerima pričao viceve i postavljao mozgalice koje djevojke nisu shvatile.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jadro73 18.04.2010.

    \"Djevojke su prije toga otišle do zahoda, a dok je Alka bila unutra Branka je....\"DJEVOJKE???Ha-ha-ha-ha!!!

  • kikiriki 18.04.2010.

    i meni se nikol čini baš ok. šteta što se po medijima prije prikazivala ko neka štraca.

  • UmjetnoOplodjen 18.04.2010.

    ok je ta Nikol skroz

Komentiraj...
Vidi sve komentare