To je to što me zanima!

Nikol obukla vjenčanicu, Jakov oklijeva oko vjenčanja s Anom

Nikol odluči razvedriti Anu odlaskom u salon vjenčanica jer Jakov oklijeva oko planova za vjenčanje. Nikol se pokoleba kada, obučena u vjenčanici, ugleda Matu
Vidi originalni članak

Iako presretna radi Marijina rođenja, Lara je sve svjesnija kako joj u životu nedostaje njena ljubav Jakov. U posjet joj dolazi mali Zlaja. Jakov priopćava obitelji da su bogatiji za još jednog člana. Svi su oduševljeni. Radi rođenja Marije i straha od opasnosti zvane Lara, Ana želi ubrzati planove oko vjenčanja, no Jakov oklijeva što u potpunosti pokoleba Anu.

Nikol zato odluči razvedriti Anu odlaskom u salon vjenčanica. Nikol i Ana isprobavaju vjenčanice, a Nikol se pokoleba kada, obučena u vjenčanici, ugleda Matu. Dinko se sve teže nosi s nepromijenjenim stanjem u kojem je Leila te se oprašta s njom. Lucijan saznaje da mu je otac ubijen.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • marybob 23.01.2013.

    serija je katastrofa..jos kad cujem kako "kneginja" priča srpski.. to mi je apsurdno. Glumis hrvaticu u hrvatskoj seriji - pričaj hrvatski. nije kineski pa da ti je tesko..

  • IsaLav 23.01.2013.

    Ova Ana mi ide tak na zivce vam turska serija vamo kao hrvatska a srpska glumica, ni ja ni moja obitelj vise negledamo, ako je dalmatinska serija nek bude jebemu m....

  • brigeme 23.01.2013.

    bolesna serija i veljača i lara i jakov! ne mogu ih podnit više!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare