To je to što me zanima!

'Nikola i Blanka zaljubljeni su već nekoliko mjeseci'

Blanka Vlašić nije željela potvrditi vezu s Nikolom Karabatićem, ali se na spomen njegova imena smješkala. Njihovu vezu je potvrdio prijatelj obitelji
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić (26) i najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić (26) već su nekoliko mjeseci sretno zaljubljeni, potvrdio nam je izvor blizak atletičarkinoj obitelji. Nikola je pored Blankina oca navijao za nju u Barceloni. Nakon što je preskočila 203 cm, puna emocija pozdravila je publiku, a rukometašu u publici poslala je nekoliko poljubaca.
- Što da vam kažem, sve ste vidjeli - rekla je isprva Splićanka. Nikolu i Blanku prvi put su zajedno vidjeli prije mjesec dana na Splitskom festivalu. Sjedili su za istim stolom. No Blanka tad nije željela ništa reći o Nikoli. Sletjevši jučer na splitski aerodrom, Vlašići više nisu željeli govoriti o Karabatiću.
- Nitko nije ništa rekao niti službeno potvrdio, a ni ja vam sasvim sigurno neću ništa reći o tome – izjavila je uz širok osmijeh.
Prije u sličnim prilikama Blanka i njena obitelj odmah bi demantirali bilo kakva nagađanja, no ovog puta svi su bili opušteni. Joško je rekao da su takvi jer je osvojila zlato.
- U Barceloni sam vašem kolegi iz Zagreba rekao: ‘Ne bih se štel mešati’, a sad i vama govorim: ‘Ne bih se tija mišat’. Nikad se nisam miješao u veze svoje djece niti ću sad - rekao je Joško. Dodao je kako smatra da je sa suprugom Venerom kvalitetno odgojio tri sina i kćer te da u u nju ima maksimalno povjerenje jer ga Blanka zaslužuje.
- Ionako je otac taj koji sve posljednji dozna - zaključio je Joško Vlašić.

NIKOLA: BLIZU MI JE BARCELONA, KOJIH 250 KILOMETARA
Nikola je došao navijati za Blanku s ocem Brankom. Došli su autom iz francuskog Montpelliera. Nakon finala su otišli jer i njega čekaju treninzi.
- Došao sam gledati francuske sportaše. Blizu mi je, nekih 250 kilometara - rekao je Karabatić. Među prvima je čestitao Blanki i družio se s njom sve do početka konferencije za novinare. Blanku je gledao i Luka Nižetić, njena osnovnoškolska simpatija.

N. KARABATIĆ: HRVATICE SU MI LJEPŠE OD FRANCUSKINJA

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jebačmajki 02.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • sulisa30 02.08.2010.

    Pa da nije mi Blanka baš neka ženska fatalna!! Npr. na drugoj slici,hm... Nikola je druga priča-on mi je baš zgodan!! Al dobro šta...neka se ljudi vole!!

  • Agent_007 02.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare