To je to što me zanima!

'Nikola i ja razliku u godinama ne osjećamo, uživamo skupa'

Nova djevojka Dinamovog nogometaša Nikole Pokrivača za InMagazin je otkrila gdje su se upoznali i čime ju je osvojio. Iris kaže da su je na Nikoli najviše privukle oči
Vidi originalni članak

Iris Rajčić (32) otprilike mjesec dana u vezi je s markantnim nogometašem Dinama Nikolom Pokrivačem (26). U intervjuu za InMagazin manekenka je ispričala detalje nove veze.

- Nikola je dobar, pažljiv i ima predivne oči, to me kod njega osvojilo - rekla je Iris te dodala kako razliku u godinama ni ona ni Nikola ne osjećaju. 

Nogometaš, kaže njegova djevojka, ima puno prijatelja u njenom rodnom Splitu i zato mu je tamo lijepo. Trenutačno uživaju zajedno prije nego Nikola ode na Europsko prvenstvo. 

- Manekenke i nogometaše spaja to što vole vodit zdrav život kad je riječ o hrani i vježbanju. Nikola i ja upoznali smo se u teretani i zbližili se - otkrila je manekenka koja s novim dečkom planira i odlazak na svadbu Jerka Leke i Ive Šarić. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • japanokinez 02.06.2012.

    Ova baba je krenula u teretanu da bi upoznala malog naivca punog snage i punih đepova. Sada trenutno godine nisu važne dok ona ne napuni 45, a on 39 i kad mu organizam počne tražiti neku od 25-30.

  • 20bucks 02.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • feba 02.06.2012.

    Manekenke i nogometaše veže to što su posebno priglupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare