To je to što me zanima!

'Nikola je radio 12 sati dnevno, i nikada se nije žalio na bolove'

Nagađa se da je najvjerojatniji uzrok smrti redatelja serije 'Ruža vjetrova' zatajenje srca jer se iznenada srušio. Još nije službeno potvrđeno od čega je Nikola umro
Vidi originalni članak

Posljednji ispraćaj Nikole Ivande bit će u ponedjeljak na zagrebačkom krematoriju na Mirogoju. Na pogreb bi trebala doći i cijela ekipa serije 'Ruža vjetrova' na kojoj je redatelj radio.

- Bio je izniman čovjek, uvijek spreman pomoći, uvijek odan svom poslu - tvrdi Žarko Radić (62).

Glumac kaže kako se s Nikolinim ocem Brankom (71) nije čuo jer ga nije imao snage nazvati. Dodaje kako je Nikola znao raditi po 12 sati na dan, ali se nikad nije žalio na bolove. Glumica Vlasta Ramljak (52), koja je s ocem i sinom surađivala na sapunicama 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih' i 'Dolina sunca', kaže da je Nikola bio neumoran i uvijek je svima pomagao na setu.

Još nisu službeno potvrdili od čega je Nikola umro. Kolege i obitelj nagađaju da je najvjerojatniji uzrok zatajenje srca jer se Ivanda iznenada srušio.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • riki1980 13.11.2012.

    Nije službeno objavljeno od čega je umro. Čovjek popio previše ,nakon toga je povukao bijelo ili žuto. Ili oboje ,naravno smrtonosna kombinacija za većinu ljudi. Žao mi je čovjeka. Ali zašto se odmah objavi ime i prezime nekog jadnika u parku ili u bjednom stanu kako se predozirao a Nikoli koji je "radio 12 sati dnevno" odjednom srce stane. Nije ni prvi ni zadnji što se predozirao .

  • opera 11.11.2012.

    Meni je jako žao što je umro tako mlad, ali serije su mu TEŠKO smeće!

  • profinjena 11.11.2012.

    za medije je upitno dal će službeno izvješće izaći van..već sad Vam mogu reći ako i izađe bit će zatajenje srca, neki udar ( srčani il moždani), i to je sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare