To je to što me zanima!

Nikola Karabatić dobio drugo dijete: Dobrodošla nam, Nora

Rukometaš s bivšom gimnastičarkom ima i dvogodišnjeg sina Aleka, a često ističe kako mu je obitelj na prvom mjestu. Par je u vezi od 2011.
Vidi originalni članak

Puno te volimo, Nora. Čestitam najboljoj mami na svijetu, posvetio je rukometaš Nikola Karabatić (34) objavu tek rođenoj kćeri i djevojci, bivšoj gimnastičarki Geraldine Pillet (30). Par je pozirao s bebom kojoj su dali ime Nora i sinom Alekom (2), a Nikola je na fotografiji nekoliko puta napisao riječ ljubav i poželio dobrodošlicu kćeri. 

Rukometaš se pohvalio još jednom slikom na kojoj su Geraldine i njihov sin koji ljubi svoju sestricu. Istaknuo je kako mu je obitelj na prvom mjestu. Fanovi su čestitali Karabatiću i komentirali da ima predivnu kćer, ali i cijelu obitelj. Poželjeli su rukometašu puno zdravlja i sreće. 

Nikola je od 2011. u vezi s bivšom gimnastičarkom Geraldine, a u travnju 2016. su dobili sina. Rukometaš je Alekovo rođenje najavio animacijom za koju su njegovi obožavatelji komentirali da je slatka i lijepa gesta. 

Nikola često ističe kako mu je obitelj na prvom mjestu, a svog mlađeg brata Luku (30), koji je također rukometaš, savjetuje oko roditeljstva. Karabatić se bavi i dobrotvornim radom, pa je tako 2017. i 2016. pozirao gol za kalendar Dieux du Stade. 

Cilj je bio prikupiti novac za žene oboljele od raka, a kalendar se prodao u 200.000 primjeraka. Inače, za Dieux du Stade se preko 15 godina razodijevaju poznati francuski sportaši. 

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • antemilica 07.08.2018.

    Srpkinja + Hrvat=veliki sportasi

  • plik 07.08.2018.

    eto, a Blanka ode u opatice... :)))

  • MujoVoliFatu 07.08.2018.

    Jel to njoj sisa sipala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare