To je to što me zanima!

Nikola Marjanović jedan je od najboljih muških vokala!

Ovotjedni Urban Wednesday začinio je jedan od najboljih muških vokala na glazbenoj sceni Nikola Marjanović, frontmen grupe Sane
Vidi originalni članak

Dobro je poznato da srijedom svi putevi vode na najbolji tulum u gradu, na Urban Wednesday u Green Gold Clubu. Iza nas je još jedna nezaboravna večer sa vrhunskim glazbenim programom i usijanom atmosferom koja je u Green Gold Clubu vladala do ranih jutarnjih sati i brojnom publikom željnom vrhunske zabave.

Ovotjedni Urban Wednesday začinio je jedan od najboljih muških vokala na glazbenoj sceni Nikola Marjanović, frontmen grupe Sane, koji je svojim vokalnim sposobnostima i izvedbama domaćih i svjetskih hitova u svom prepoznatljivom stilu sve prisutne ostavio bez daha.

Stvaranju odlične atmosfere dodatno su pridonijeli resident DJ Emilio Dalbello, sjajni plesači skupine Atomic Dance Factory, te plesačice iz grupe 1st Entertainment.

Svaka nova srijeda u Green Goldu donosi nova iznenađenja, gostovanja vrhunskih izvođača urbane glazbene scene, te ono najbitnije najbolju zabavu za sve one koji žele osjetiti urbanu vibru u metropoli! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare