To je to što me zanima!

Nikola obeća ljutim seljacima da neće izgubiti svoje domove

Seljaci nisu sigurni da li da vjeruju Nikoli pa iskale nezadovoljstvo na Višnji. Jerko, koji i dalje šuti o Miru i njegovom čudnom ponašanju, uspije smiriti i zaštiti Višnju
Vidi originalni članak

Nikola se trudi smiriti ljutite seljake te im obeća da neće izgubiti svoje kuće i odluči stati na kraj Filipu. Seljaci nisu sigurni da li da mu vjeruju pa iskale svoje nezadovoljstvo na Višnji. Jerko, koji i dalje šuti o Miru i njegovom čudnom ponašanju, uspije smiriti i zaštiti Višnju, no seljaci iz prkosa Filipu, kojeg ni Valentina ne uspijeva odgovoriti od svojatanja Vilin Dola, blokiraju put u kuriju. 

Nikola dobije lošu vijest –manipulativna Brigita je smjestila Sebastijanu. Hoće li ga Nikola morati uhititi? U međuvremenu Brigita ucijeni Barbaru – mora odustati od svjedočanstva protiv nje, no hoće li ona na to pristati… Za to vrijeme Josipa i Marina se vesele što je Robert živ, a Robert odluči ponovno zaprositi Marinu. Hoće li Marina ovaj put pristati, ne propustite pogledati, večeras, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare