To je to što me zanima!

Nikolina: Bila sam mokra kao mišica, vani su padale sjekire

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditeljica nije propustila dodjelu Elle nagrada za stil gdje je došla u crnoj haljini koja je istaknula njen trudnički trbuščić. Pokisnula je, ali je uspjela ostati elegantna
Vidi originalni članak

Sve do osmog mjeseca trudnoće Nikolina Ristović (41) skrivala je svoj trbuh, a sada ga je odlučila ponosno pokazivati. Ljubiteljica mode u drugoj trudnoći se uglavnom odmara i uživa te radi ono što voli. Zato nije propustila ni dodjelu Elle nagrada za stil gdje je došla u crnoj haljini koja je istaknula njen trudnički trbuščić. Iako je pokisnula, Nikolina je uspjela ostati elegantna. Na društvenoj mreži ipak se požalila da je bila 'mokra kao mišica'.

- Zašto kažu 'mokar kao miš'? Uglavnom, takva sam bila sinoć. K'o mišica. Mokra... Ne razumijem. Jer vani su padale sjekire - napisala je.

Nedavno se i na društvenoj mreži pohvalila 'fotkom' na kojoj joj se vidi trbuh. Prije samo nekoliko dana bila je i na Perwoll Fashion.hr-u gdje je bijeloj kratkoj haljinici uspješno sakrivala da već u poodmakloj trudnoći. 

Nikolina se u ovih osam mjeseci nije previše udebljala. Raduje se prinovi kao i njena 17-godišnja kći Hana, ali i pas koji, kaže voditeljica, obožava djecu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • synysa 25.10.2014.

    koma od žene.

  • gvendilin2 24.10.2014.

    Što nije jučer bila, e sad moramo pratiti kad je kakala, što je jela.-) Dajte nije ona jedina da se popunjava 24 sata. Kad god otvorim,, prvo ona iskače.

  • kung fu panda 24.10.2014.

    draga moja postoji jedan izum koji se zove kišobran lijepo ga otvoriš iznad glave pa ne bi bila mokra

Komentiraj...
Vidi sve komentare