To je to što me zanima!

Nikolina je slučajno otkrila što je radila u sobi sa Zvonkom...

Dok će u Baćinskim jezerima djevojke jedriti i glumiti scene iz 'Titanica', u Istri kod Zorana jedna će kandidatkinja stvar uzeti u svoje ruke
Vidi originalni članak

U novom tjednu 'Ljubav je na selu' djevojke će na sve načine pokušati šarmirati svoje farmere ne bi li što dulje ostale na njihovim farmama.

Dok će u Baćinskim jezerima djevojke jedriti i glumiti scene iz 'Titanica', u Istri kod Zorana jedna će kandidatkinja stvar uzeti u svoje ruke i mladog književnika pokušati zavesti senzualnim plesom. Slično će biti i u Baranji kod Danijela, gdje će se djevojke rukama i nogama boriti za naklonost moguće buduće svekrve, no samo će jednoj to poći za rukom.

Kod Zvonka, nekoliko kuća dalje, neke će tajne isplivati na površinu. Tako će Nikolina sasvim slučajno otkriti što su ona i Zvonko radili noću sami u sobi, a to će potvrditi i Danijela, koja je, priznaje, 'čula razne zvukove'. Hoće li Nikolinino priznanje djevojke ostaviti bez teksta ili će se i dalje truditi da zavedu Zvonka?

Farmerici Marini, pak, neće biti lako – mora jednog od svojih kandidata poslati kući, a tko joj se najmanje dopao, gledatelji će saznati večeras od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • _Varešak_ 02.10.2017.

    Što su radili sami u sobi,sigurno se nisu molili Bogu.

  • Cippiripi 02.10.2017.

    Bravo,pun pogodak

  • Cippiripi 02.10.2017.

    A tko je uopće ona,on? Hvala Bogu ne pratim.. Možda kada krenu kopar,orat, saditi i budem :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare