To je to što me zanima!

Nikolina Pišek: Fetiš mi je kupovanje donjeg rublja

Voditeljica opet nije htjela otkriti koliko ima godina već je rekla da ima više nego Modni Mačak (28), a manje nego što to misli Cigi, koji joj je dao 38
Vidi originalni članak

Krivo reagiram kada sam isprovocirana, porok su mi slatkiši, točnije gumeni bomboni i hranim se uglavnom krivim stvarima, otkrila je Nikolina Pišek u rubrici 'Intervju od 60 sekundi' u Red Carpetu. Voditeljica opet nije htjela otkriti koliko ima godina već je samo kazala da ima više od 28-godišnjeg Marka Grubnića, a manje od 38, koliko joj je nedavno dao Neven Ciganović (40). Nikolina Pišek rekla je i da joj je fetiš kupovina donjeg rublja, a priznala je da se prije intervjua nekoliko dana nije depilirala. Tvrdi da fizičkom izgledu ne posvećuje toliko pažnje koliko se misli.
- Svojoj kćerki Hani želim da ima zdravlja, brdo para i sreće, a pamet već ima na mamu - kazala je NIkolina i dodala da joj je prijelomni trenutak u životu bilo upravo rođenje kćeri. Na pitanje 'Zašto Kike?', odgovorila je jednostavno:
- Na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • teaa 18.05.2010.

    ona uopće ne krije godine zna se da je rodila sa 21 i da joj kćer ima 13 i to je sto puta javno rekla, nego joj je onaj napuhanko Ciganović napisao da ima 38g, a ona je na pitanje koliko ima g odgovorila : više od modnog mačka, manje od ciganovića. prema tome ne izmišljajte ono što nije istina!

  • ime_ja 18.05.2010.

    a jesi glupa... baš je teško ukucat u google i otkiriti da si napunila 34 godine 08.04. pih

  • triangl 18.05.2010.

    nikolina je meni baš zgodna i sexy,ajde kužim kad je nekom antipatična,nije njegov tip,ili kaže da mu se ne sviđa kako radi ali ne razumijem to nabrajanje plastičnih operacija-kakve to ima veze,pa nije se unakazila poput npr.Nine Morić koja je od jedne od najljepših žena na svijetu od sebe napravila klauna

Komentiraj...
Vidi sve komentare