To je to što me zanima!

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović strastveno su se ljubili u klubu

BEZ SRAMA Iako nisu više u cvijetu mladosti, Nikolina i Vidoje ponašaju se kao da im je 16 godina. Par tijekom izlaska nije mogao zatomiti svoju strast i zaljubljenost
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek (39) i Vidoje Ristović (37) večer su proveli u beogradskom klubu Republika gdje su se odlično zabavljali do sitnih sati. Dobra atmosfera u klubu ponijela ih je pa su se počeli ponašati poput tinejdžera. Ljubili su se pred gostima kluba, a nije ih zasmetalo ni kada su ih primijetili fotografi. Bez srama su nastavili svoju strastvenu igru te su čak i pozirali zagrljeni.

Iako je Nikolina nedavno rekla kako ne razmišlja o udaji za Vidoja te da bi pred oltar otišla jedino zbog neizmjerne ljubavi, njeno ponašanje daje naslutiti kako bi veza sa srpskim povjesničarom umjetnosti mogla otići i korak dalje.

Osim zaljubljenog para, u klubu se istu večer zabavljala i sudionica 'Survivora' Kristina Bekvalac.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ninjutsu 07.11.2012.

    Ovog Vidoju svi pljujete zbog izgleda, ispada da musko koje bi zbarilo zensko poput Nikoline mora biti mister univerzuma ili sex simbol u najmanju ruku

  • snsd ssss 07.11.2012.

    e ovi srbi baš gaze ove naše seleb. dame ahahah

  • MelitaVrkić 06.11.2012.

    ej.ako imate minutu dajte pls glasajte za peseka:) http://www.24sata.hr/jesenski-najljubimac/fotografija/zadatak-4/marinav7/3156 stisnete na link i onda dolje u lijevom kutu " login putem facebooka " i zatim " glasaj " .hvala:):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare