To je to što me zanima!

Nikolina Pišek je unajmila detektiva zbog ljubomore

Voditeljica i njezin dečko, ronilac Kristijan Curavić, snimili su reklamu za novi parizer. Zaljubljeni Kiki kaže da mu je ugodno raditi sa svojom djevojkom
Vidi originalni članak

U crvenoj uskoj zavodničkoj haljini s rukavicama na rukama Nikolina Pišek došla je u detektivski ured. Unajmila je agenta zbog sumnje da je dečko Kristijan Curavić vara s drugom. Detektiv je ubrzo otkrio da je Kristijan vara sa sendvičima jer ne može prestati jesti novi parizer. To je scenarij nove reklame proizvođača salame. Voditeljica i ronilac i nakon cjelodnevnog snimanja spota za salamu PIK-a Vrbovec bili su nasmijani.
Zaljubljeni Kristijan kaže da mu je vrlo ugodno raditi sa svojom djevojkom. Kako privatno, tako i poslovno, par se odlično slaže. Kiki i Niki, kako ih zovu prijatelji, kažu da i inače rado jedu ovu salamu, pa su zato i pristali glumiti u reklami za nju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_806 20.04.2008.

    Još jedna budala u nizu budala.

  • andrenulapet 20.04.2008.

    ..jadni Kiki, pa kako može biti podstanar u stanu kroz koje je prošla već hrpetina prije njega,,,a mogao si je naći neku nepotrošenu...uživaj Kiki, dok joj ne dosadiš..

  • sight 19.04.2008.

    koja bljuvotina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare