To je to što me zanima!

Nikolina Pišek je za srpske forumaše dosadna i glupa

Neki srpski forumaši žele eliminirati Pišekicu iz 'Operacije trijumf'. Tvrde da je razroka, ukočena, netalentirana i da vodi show poput plastične lutke
Vidi originalni članak

Na neslužbenoj stranici emisije "Operacija trijumf" forumaši žele napraviti glasanje da se izbaci Nikolina Pišek. Hrvatska voditeljica našla se na udaru srpskih forumaša. Optužuju je da je netalentirana voditeljica koja ne zna svoj posao. Kažu da je razroka i dosadna poput "plastične lutke". Jedan srpski forumaš piše kako je glupa i da mu dođe da isključi televizor kada je čuje kako vodi. Dosta forumaša složilo se s njim, dok su neki branili Pišekicu objašnjavajući kako je ona bolja od ostalih voditelja. Neki su kao rješenje problema ponudili opciju da Nikolina ostane jer ju je lijepo gledati, ali da ništa ne govori. Na udaru kritika se našao i njen kolega Dragan Marinković Maca. Forumaši tvrde kako su ga producenti zbog ljigavosti stavili u show.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • byzant 28.10.2008.

    Bez veze

  • rebelde 28.10.2008.

    Možda bi bila dobra za dnevnik npr. Za to ne treba harizma. Ovako... možda bi bilo bolje da mesto ustupi nekom zanimljivijem. Pa ljudi, nije sve u lepoti!

  • mocnitikut 28.10.2008.

    Pišekica je zanimljiva koliko i 50 kila plastične ambalaže!

Komentiraj...
Vidi sve komentare