To je to što me zanima!

Nikolina Pišek ljutito poručila: 'Evo vam marginalaca koji sebe s ponosom nazivaju Grofovima'

Televizijska voditeljica odlučila je na društvenim mrežama izraziti bol i ljutnju nakon strašnog događaja u osnovnoj školi u Vračaru
Vidi originalni članak

Nakon Beogradske tragedije, ponovo se oglasila Nikolina Pišek (47). Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije, napisala je ranije na društvenim mrežama, a sada je poslala poruku svim državnim službenicima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

šokirana tragedijom Nikolina Pišek se oprostila od žrtve pucnjave u školi: 'Volimo te, spavaj u miru, mali anđele'

- Evo Vam sad Vašeg sistema cijenjena Vlado i vele uvaženi ministri. Psiholozi, pedagozi, nastavnici, roditelji. Svi mi. Evo nam usrane 'Zadruge' u 'prime timeu', prešutnog odobravanja nasilja, šamaranja i pljuvanja na javnim televizijama - započela je voditeljica.

- Evo vam nasilnika u školama koji prolaze ispod radara političke korektnosti, zaštitničke agresije roditelja, nemoći nastavnika i potpune eutanaziranosti sustava - nastavila je Nikolina i poručila kako su 'nevini anđeli nastradali'.

- Evo vam marginalaca koji sebe nazivaju 'Grofovima' i koji ponosno pred zgranutim ljudima mašu zlatnim pištoljima - poručila je ljutito.

'MOLIM ZA OBITELJI' Nikolina Pišek se oglasila nakon masakra u Beogradu: I moje dijete bi bilo sada u ovoj školi...

NIKAD IZAZOVNIJA Nikolina Pišek pokazala zavidnu liniju u golišavom izdanju, grudi je pokrila samo s rukama...

- E, pa sada je vrijeme za javni linč. Ne, vrijeme je odavno prošlo, jer su nevini stradali - poručila je i za kraj poslala ljutitu poruku.

- Dajte sami sebi otkaze da mi ne bismo skidali glave, lažna gospodo - zaključila je Nikolina u novoj objavi na Instagramu.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Lucky Luciano1203 04.05.2023.

    Nikolina Ristović (née Pišek; pronounced [nikolǐːna rǐstoʋitɕ] née [pǐʃek]; born 8 April 1973) is a Croatian television presenter and actress.

  • rocky55555 04.05.2023.

    O čemu ona to? Da svijet nije baš takav kakav jest, ne bi nitko živ znao za nju i vjerojatno bi bila prodavačica u Konzumu, a ne se naslikavala okolo. I ona sama je simptom bolesti društva.

  • pajpinjo 04.05.2023.

    Žao mi je sve te djece, i njihovih obitelji.Oca ubojice treba zatvoriti, jer je on vodio sina na vježbanje pucanja iz oružja. To što je on navodno bio maltretiran od drugih učenika, ne znači da može uzeti pravdu u svoje ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare