To je to što me zanima!

Nikolina Pišek nije stigla u Velu Luku, ali je zapjevala i zaplesala uz Oliverov hit na Malti...

Voditeljica je za obilazak grada odabrala bijele hlače, laganu šarenu bluzu i svijetli šešir. Objavila je niz fotografija, a u opisu je podijelila nekoliko zanimljivih podataka o državi koju je posjetila
Vidi originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek trenutno se odmara na Malti. Iako će ove godine propustiti obljetnicu smrti omiljenog Olivera Dragojevića, Nikolina ju je na poseban način obilježila. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na ulicama glavnog grada Vallette Nikolina je ugledala uličnog pjevača koji je pjevao Oliverov hit 'Cesarica', stala kraj njega pa zapjevala. Nikolinu je emocija toliko ponijela da je lagano zaplesala. 

Voditeljica je za obilazak grada odabrala bijele hlače, laganu šarenu bluzu i svijetli šešir. Objavila je niz fotografija, a u opisu je podijelila nekoliko zanimljivih podataka o državi koju je posjetila. 

A ŠTO DRUGO LJETI? Prvo jezero Como pa Rim: Pišek ovih dana gušta naveliko: 'Kako je lijepo, sve je tu s razlogom!'

Prošli je tjedan Nikolina bila u Grčkoj te je unatoč iznimno visokim temperaturama uživala u ljepotama Atene. Prije toga bila je u Rimu. Na jednom je od obilazaka kosu sakrila ispod velike marame. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bolje sutra.. 30.07.2023.

    Eto,bas smo se nagustali nase Nikolinice,Elice,Danijelice.Dajte nam sad malo Momcila,Grubnica i njegove preljepe mame,vec 10 dana nista o njima.Mora da su na g.o.,pardon sluzbenom putu u Dubaiu pa kad se vrate privatnim avionom natrag puni para imat cemo kaj gledat i citat,ma to je bolje od svake knjige,ipak je vrijeme odmora pa da se i mi malo smijemo.

  • zelena mamba 30.07.2023.

    Kad se vrati bez love opet bu pričala protiv srpske obitelji

  • branimir220250 29.07.2023.

    dobrano je prošlo četrdeset dana, ajde da te ženim, više nisi ucviljena, samo gubiš na vrimenu❌❌❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare