To je to što me zanima!

Nikolina Pišek redovito vježba, a otkrila tajnu svoje vitke linije: Ne jedem meso i ne doručkujem

Pratiteljima je davala i savjete kako se riješiti viška kilograma, a otkrila je kako se ona ne važe
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (50) na društvenim je mrežama odgovarala na pitanja svojih obožavatelja i otkrila kako održava svoju liniju.

SAMO JAKO I BEZ PREDAJE Pišek se već počela pripremati za ljeto: Uskočila u top i tajice pa udarala u boksačku vreću

- Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge...Ali sada se vraćam u rutinu - otkrila je Nikolina.

Netko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se kako je otkrila 'omakne'.

Jedno od pitanja je bilo i kako se hrani te čemu duguje vitku liniju.

DOBILA IME HOLIVUDSKE DIVE Nikolina Pišek posvetila objavu svom kućnom ljubimcu: 'Moja Eli ima britansku putovnicu sad'

 - Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća - odgovorila je voditeljica koja je dala i savjet pratiteljima kako izgubiti kilograme.

- Staviti lokot na frižider. Ukinuti ugljikohidrate. Meni pomaže intermittent fasting - da se u danu jede unutar 6-8h, ostalo se posti. Dosta tekućine da pokrene limfu - savjetovala je Pišek koja je otkrila i kako se ne važe te da dok stane u traperice iz srednje škole, ne brine se o kilaži.

POHVALILA SE ZAVIDNOM LINIJOM FOTO Nikolina je nakon revije pokazala da ispod haljine ima čipkaste samostojeće čarape

Podsjetimo, Pišek se prošli tjedan oboružala dobrim raspoloženjem te uputila u teretanu. Jačala je mišiće na spravama i boksačkoj vreći. Dašak atmosfere dočarala je i svojim pratiteljima na Instagramu.

Prije više od mjesec dana vratila se s godišnjeg odmora. Ovo ljeto nema gdje nije bila. Grčka, Italija, Malta, samo su neke od popularnih destinacija koje je obišla.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ifka1 19.10.2023.

    niš ti ne jedeš. daješ si na važnosti, na niš ne ličiš. I nauči pričati

  • simonairena 12.10.2023.

    ma gladna si ti vecinu dana a i zivota inace ne bi bila sama kost, pa pogle si nozice ko zakrzljali stapici. Onda vjezbas krivo, ojacaj malo nozne misice da na nesto to lici

  • pikoparizer 12.10.2023.

    a prije koju godinu članak jede samo biftek i uz njega rukolu pa nek se odluči jel jede ili ne jede

Komentiraj...
Vidi sve komentare