To je to što me zanima!

Nikolina Pišek zaboravila je skinuti etiketu s novih cipela

MODNI PROPUST Nikolina Pišek na reviji je skrivala gaćice torbicom, no nije mogla sakriti naljepnicu s cijenom na cipelama. Na gležanj je zalijepila zmaja
Vidi originalni članak

Voditeljica i glumica na Cro-A-Porter u zaprešićki šoping centar Westgate došla je s prijateljicom Snježanom Mehun (40). Kratka haljina Nikolini Pišek (38) zadavala je muke. U strahu od fotografa cijelo je vrijeme držala torbicu na nogama kako joj ne bi provirile gaćice. No zaboravila je skinuti etiketu na cipelama. Na naljepnici se vidjelo da je Nikolina štikle boje pudera kupila u Londonu i da ih je platila 85 funti, odnosno 700 kuna.

- Često zaboravim skinuti etiketu - komentirala je Pišek modni propust. Nije bila sigurna koje su marke cipele jer ih je kupila u londonskoj robnoj kući Selfridges. Nikolina je u britanskoj prijestolnici bila na dodjeli filmskih nagrada Empire Awards. Na gležanj je zalijepila zmaja.

- To smo se zafrkavale moja kći Hana i ja. Kupile smo sličicu pa sam je stavila - rekla je Pišek.

Namjerava se tetovirati, ali još nije sigurna na kojem dijelu tijela. Planira ispisati tekst, no sadržaj nije htjela otkriti.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Timo_1 04.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • balto 1 04.04.2011.

    da nije htijela da se vide gaće nebi obukla tako kratku haljinu eeeeeee al u tome je štos skrivam a hoću da se vidi !!!!!!!!!!!!!!!

  • Flanker 03.04.2011.

    Evo sada mogu u miru Božjem umrijeti. Konačno sam saznao taj veliki modni propust!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare