To je to što me zanima!

Nikolina Ristović pokazala kako provodi ljetne noći na odmoru: 'Ljubav, sestre, djevojke i psi'

Prije nekoliko dana Ristović je svoje pratitelje oduševila i videom u kojem pleše na plaži u lepršavoj haljini, a prošli tjedan je obilježila rođendan pokojnog Vidoja nizom njihovih zajedničkih fotografija
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (46) objavila je fotografiju iz ljetnog izlaska. Na sebi je imala kratke jeans hlače, bijelu laganu majicu i crnu boho torbu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudeći prema pozadini na fotografiji može se pretpostaviti da voditeljica uživa s obitelji u nekom od dalmatinskih gradova. 

- Ljubav i sestre, djevojke i psi... - napisala je voditeljica u opisu objave. 

- Tvoja najizdanja - komentirao joj je Toni Cetinski na objavu. 

Podsjetimo se, prije nekoliko dana Ristović je svoje pratitelje oduševila i videom u kojem pleše na plaži u lepršavoj haljini, a prošli tjedan je obilježila rođendan pokojnog Vidoja nizom njihovih zajedničkih fotografija.

OBITELJ I IMOVINA Miša Grof nam je otkrio gdje u Hrvatskoj kupuje novu kuću: 'Pomoći ću snahi Nikolini...'

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti - napisala je uz objavu Pišek.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LynnB 10.08.2022.

    Jako joj je teško, zaista...sve to naslikavanje, treba za to uložiti veliku energiju, dobro se namjestiti, namazati, mora se pogoditi pravi kut, posjetiti sva IN mjesta na Jadranu itd i tome sl, a sve to ne košta ni lipe!!! Neka traži pare od Badričke, koja se manje više cijele godine, svake godine (naročito ovih covid teških godina za "estradne umjetnike") stalno naslikava po elitnim destinacijama...i da, od Grubnića.

  • japanokinezjapano 09.08.2022.

    Lako je sada uživati kad krkan spava.

  • jamesbond7777 08.08.2022.

    .... Oce netko uletit, pitanje je vremena 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare