To je to što me zanima!

Nikolina se vratila na fakultet, već si bira temu za doktorat

SEKSI STUDENTICA Nikolina je kao mlada majka diplomirala dizajn. Sad ima dosta vremena za doktorat koji planira steći na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Voditeljica zaručena za srpskog povjesničara Vidoja Ristovića (37) doktorirat će na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Nikolina Pišek (39) u Zagrebu je diplomirala dizajn, a u sljedećih mjesec dana mora odabrati temu za doktorat. Predavanja joj počinju u ožujku.

- Ako budem dobra i marljiva te uz malo sreće, za dvije godine moći ćete me potpisivati s prefiksom dr. - našalila se Nikolina.

Postdiplomski studij već joj je dugo želja, a sad je, kaže, konačno našla vremena i volje. Obaveze na televiziji neće joj predstavljati problem jer je dobro organizirana, a i kći Hana već ima 15 godina pa se više ne mora brinuti za nju kao za malo dijete.

- Ona mi je najbolja prijateljica i podupire me u svemu - hvali je Nikolina. 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • 01 29.11.2012.

    ava karabatić joj je 100% u rodu

  • 01 29.11.2012.

    ionda će u idućim naslovnim stranicama 24 h pisati.: PRSATA ZEČICA, NAMA JAKO POZNATA STARLETA NIKOLINA PIŠEK ZAVRŠILA FAKULTET.

  • mala pametnica 29.11.2012.

    ljudi dragi, ja još u životu nisam čula da je netko doktorirao u 2 godine, niti da prije početka predavanja bira temu doktorata! a vjerujte mi da sam tu jako informirana!! samo predavanja traju 2 godine i u to vrijeme polažeš prvo ispite i tek počinješ razmišljati o temi doktorata. Kako ti znaš o čemu želiš pisati, a još ne znaš niti što ćeš na faksu slušati!!! i tek kad položiš sve ispite, pa i u roku, znači u dvije godine tada pravo počinješ pisati doktorat koji se piše još godinu, dvije...pa nije doktorat prepisivačina iz knjiga i sa interneta!!!prehebeno smiješno!! ili ta Pišekica ima neki poseban program za jako talentirane i pametne ili su ovi novinari ovdje toliko neinformirani da je to već očajno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare