To je to što me zanima!

Nikolina 'zagrijava' glasnice prije novog nastupa kod Rijeke

'Glavna glumica' televizijskog showa 'Ljubav je na selu' na društvenoj mreži najavila je svoj nastup u Rukavcu i pozvala ljude da dođu u što većem broju
Vidi originalni članak

Nakon uspješnog nastupa u Splitu prije tjedan dana, Nikolina Cvek (26) ponovno pjeva sutra u Rukavcu nadomak Rijeke. Bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' objavila je video kojim poziva sve da joj se pridruže u novim hitovima na tradicionalnoj fešti Petrova. Video je pregledan više od pola milijuna puta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pozdrav ekipa! Pozvala bih sve drage ljude, za svakog će biti po nešto. Želim da dođete u najvećem broju što možete - rekla je Cvek s oduševljenjem, a na kraju je i zapjevala. Ne zna se je li i ovoga puta zabranila svojem Jovici (36) da dođe, s obzirom na to da nije bio na njezinom koncertu u Splitu, čak ni nakon što ju je javno zamolio da ga pusti na koncert. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Molim te, dozvoli da prisustvujem tvom koncertu jer te zaista jako puno volim. Stalo mi je do tebe. Ti si ljubav mog života - rekao joj je Jovica. Nikolina je najavljena kao gost iznenađenja s početkom u 12 sati u noći u isto vrijeme kada nastupa i 'D'BENI BAND' tako da će vjerojatno imati živu glazbu u pozadini. Ne zna se hoće li i ovoga puta nastupati 'za džabe' ili će početi naplaćivati zbog velike zainteresiranosti publike.

Za prvi Nikolinin koncert bilo je zainteresirano skoro 6.000 ljudi, a čak se 500 ljudi javilo kako bi rezervirali stol u kafiću.

VIDI OVO: 5 najbizarnijih mjesta za ljetni seks.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • pero2465 02.07.2018.

    Jovica je sada zadužen za ugovaranje gaža....

  • 30.06.2018.

    Sram vas bilo.

  • Big_Daddy 👊😎 29.06.2018.

    Jadno je to ADMNE moj da brišeš komentare koji ti nisu po volji, a još jadnije je to da u Hrvatskoj očito nikad niste čuli za Vox populi, ili ti ga glas naroda ha? Očito se ovdje provodi režim KINE. Pffff jadno fakat jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare