To je to što me zanima!

Nikolinini frajeri: Za Mijom je pustila suzu, a muža jedva ljubi

Nakon što joj s Mijom Matićem nije uspjelo, iako se on njoj svidio na prvu, sad je Nikolini na repertoaru novi show. Stručnjaci u 'Braku na prvu' su joj odabrali Adama Kromera...
Vidi originalni članak

Stvarno si predivna osoba i mislim da zaslužuješ najbolje i da ćeš to pronaći izvan ovog showa, rekao je Mijo Matić (28) na kraju avanture Nikoline Tutić (31) u realityju 'Gospodin Savršeni'. Tamo ljubav nije pronašla, jer se tad Mijo odlučio za drugu, ali se prijavila u 'Brak na prvu' nadajući se pravoj ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mijo ju je osvojio na prvu i bila je prva djevojka koju je poljubio, a kad je poslije bio blizak s drugima, smetalo joj je. 

- Pa naravno da mi je smetalo, čak i da nisam bila prva koju je poljubio, smetalo bi mi - komentirala je tad Nikolina.

Nakon što je dobila poziv na spoj s Mijom u showu, Nikolina je zaplakala od sreće, a njezinim konkurenticama tad nije bilo jasno zbog čega toliko burno reagira.

- Možda je Nikolina plakala jer je to prvi put da se suočava s pozivom nekog muškarca - komentirale su. 

Ipak, sad je Nikolini na repertoaru novi show. Stručnjaci u 'Braku na prvu' su joj odabrali Adama Kromera (33). Nikolina nije definirala svoje mišljenje o Adamu, ali on o njoj je. 

- Primijetio sam da je prelijepa i da je vjenčanica prekrasna - rekao je Adam, kojeg je Nikolina osvojila na prvi pogled. 

Odugovlačila je na pitanje uzima li Adama na muža, što je stvorilo nelagodu. 

- Dobro, što ja radim ovdje!? - kazala je mlada, koja je naposljetku ipak izrekla riječ 'uzimam', a onda je uslijedio i prvi poljubac u usta.

Ljubljenje se nastavilo i tijekom večeri, ali Nikolina niti jednom nije pokazala oduševljenje.

- Imam osjećaj da je neki mekušac, a to ne bih htjela. Nije da mi se ne sviđa, ali ne želim burno reagirati na prvu, tako da idem polako i oprezno pa što bude - kazala je.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • 22.03.2020.

    Zbog tebe su me blokirali. Čovjek više ne smije ni reći da je netko umišljen i nije lijep.

  • sprangija 21.03.2020.

    Ne znam po cem je Mijo pravi muskarac,nema razlike

  • bogica 21.03.2020.

    Reš pečena od solarija samo frče s tim nosom i koluta s očima.Veli da je sramežljiva ?? Pa koja je konobarica sramežljiva ? Vidi se da ženska ima doktorat na šanku.Živjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare