To je to što me zanima!

Nimalo plemićki: Lady Victoriji ispale grudi, pokazala gaćice...

Kad god je u prilici pohoditi neki crveni tepih, Lady Victoria pojavi se s minimalno odjeće na sebi. Ni ove godine u Cannesu nije otišla predaleko od svojih pravila
Vidi originalni članak

Lady Victoria Hervey (38), britanska aristokratkinja koja se godinama trudi postati popularna i slavna, uspjela je kratko privući pažnju na sebe kad se pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. 

I to sve zbog haljine s dekolteom do pupka i visokim prorezom. Iako ispred svog imena nosi naziv Lady, tako se nije ponašala. Dekolte je otkrio da nije nosila grudnjak, pa su joj grudi ispale, a zbog 'nestašnog' proreza svima prisutnima pokazala je gaćice. 

Oni koji su imali prilike vidjeti njezin nastup pred fotografima, njezinom pojavom nisu bili nimalo impresionirani. Izazvala je uglavnom podsmijehe i sažaljenje. Ipak, Lady Victoria uspješno je prebrodila i taj neugodan trenutak te nastavila dalje s pokazivanjem. 

Victoria se godinama trudi postati članicom glamurozne i popularne ekipe. I prethodne dvije godine pažnju je plijenila jedino nedostatkom donjeg rublja na raznim pojavljivanjima, a prošle godine na dodjelu Zlatnih globusa stigla je skoro gola. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • PATRICIA 23.05.2015.

    Ni plemkinje više nisu ono što su bile.Jako,jako jeftino.

  • XX87SS 22.05.2015.

    Nije loša, ali cice su hu hu hu;);) ali mala je zato mrak!;);))

  • UNPROFOR 22.05.2015.

    A meni je umalo i zamalo skoro pa ispao kurac , da prostite ! Koja kretenuša je avtor ovoe pizdarije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare