To je to što me zanima!

Nimbus najavljuje promjene pjesmom "Sada kada znam"

Autorica glazbe i teksta je Maja Lovrić, poznata pod nadimkom Kosa, produkciju potpisuje Ivan Grancarić. Spot za pjesmu "Sad kada znam“ režirala je Mare Milin
Vidi originalni članak

Pod umjetničkim imenom Nimbus krije se projekt autorice i pjevačice Maje Lovrić u glazbenim vodama poznate pod nadimkom Kosa. Nimbus kao oblak donosi promjenjivo vrijeme i padaline, dok u glazbenom smislu Nimbus kroz svoje tekstove govori o promjenama u životu pojedinca.

Iako alter-indie-pop projekt Nimbus datira iz 2002. godine, trebalo je proći desetak godina do prvog pravog istupa u javnost. Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r (Abraka dabar) i Ihthis, Kosa je svoje tekstove, glazbu i glas javnosti predstavila prvim Nimbusovim singlom "Ponekad" u ljeto 2011. godine. U međuvremenu je objavljen i spot za pjesmu "Otok“, a za prvi diskografski singl Nimbusa odabrana je pjesma "Sad kada znam“.

Autorica glazbe i teksta je Maja Lovrić, dok produkciju potpisuje Ivan Grancarić. Spot za pjesmu "Sad kada znam“ režirala je i snimila Mare Milin.

- Pjesma govori o situacijama u kojima sami sebi namećemo neke kalupe, držimo se strogo zadanih obećanja, ciljeva, a kad nam se loši obrasci non stop ponavljaju, ne vidimo izlaza. No, čim sebi dopustimo promjenu, maknemo lažne barijere, shvatimo da su svi ti problemi i situacije koje se ponavljaju "zubi koji ne mogu ugristi" i nisu nam potencijalna prijetnja. Ljudima je ponekad potrebna promjena, ne treba se plašiti promjene - kaže Kosa. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare