To je to što me zanima!

Nina Badrić je ganula fanove: 'Čuvajte što imate, sve prolazi'

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju kojom se prisjetila oca koji je umro prije dvije godine. Pratitelji su joj poslali poruke podrške, ali i podijelili vlastita iskustva s gubitkom voljenih
Vidi originalni članak

Nina Badrić (44) prije dvije godine prolazila je najteže trenutke u svom životu. Tada joj je preminuo otac Simo za kojeg je bila jako vezana.

- Čuvajte ono što imate. Sve tako brzo prolazi. Ono najdragocjenije nam je uvijek tako blizu. Obitelj. Sada. I tu. Život je danas. A za sutra neka se pobrine dragi Bog i mi sami. PS. Jeste li danas rekli voljenim ljudima oko sebe da ih volite - pitala je pratitelje Nina.

Pjevačica je objavila fotografiju iz djetinjstva kojom se prisjetila oca. Pratitelji na Instagramu bili su dirnuti te su joj uputili poruke podrške i podijelili i svoja iskustva s gubitkom voljenih osoba.

- Priznali mi to ili ne, roditelji nam od djetinjstva usade trajne vrijednosti i utječu na formiranje naše osobnosti - rekla je Nina koja se često vodila očevim savjetima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • peppito 18.11.2016.

    nikakvo vrijeme ne može zaliječiti tu ranu, to su floskule, valjda se tako ljudi tješe da im bude lakše, ma vječno ostaje rupa u srcu.

  • 04.11.2016.

    Mrtve pustiti da miruju a okrenuti se zivima ... pruziti im ljubav koju zasluzuju .

  • cornelie 04.11.2016.

    Stalno ponavljate ovaj članak i Ninu,do kad?ima puno umjetnika koji su preminuli i o kojima ne pišite.kao da je jedina koja je imala oca.znam nije joj lako ali dajte više

Komentiraj...
Vidi sve komentare