To je to što me zanima!

Nina Badrić je 'ukrala’ styling Maji Šuput: Koja je zgodnija?

Ajme svaka čast. Predivno ti stoji haljina, komentirali su obožavatelji Šuput koja nosi puno 'zatvorenije' odjevne kombinacije otkad je u vezi s menadžerom Nenadom Tatarinovim
Vidi originalni članak

Nina Badrić (45) pojavila se na dodjeli nagrada za vaterpolista godine u haljini dizajnera Ivana Alduka. Istu haljinu nosila je njezina kolegica, pjevačica Maja Šuput (38), na polufinalu “Supertalenta” prije tjedan dana. Obje su oduševile fanove odabirom stylinga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ajme svaka čast. Predivno ti stoji haljina - komentirali su obožavatelji Šuput koja nosi puno “zatvorenije” odjevne kombinacije otkad je u vezi s menadžerom Nenadom Tatarinovim (34). Badrić su, pak, rekli da je uvijek jako profinjena i ženstvena dama.

Pjevačica inače nerijetko nosi duge haljine koje prekrivaju većinu njezinih atributa. Tako je za koncert u dvorani ‘Vatroslav Lisinski’ odabrala žarkocrvenu haljinu. 

ZANIMLJIV ODABIR Ističe nedostatke? Haljina Nine Badrić je podijelila mišljenja

Dok neki obožavatelji tvrde da izgleda kao prava diva, drugi kažu da se Nina utegla u preusku haljinu koja joj ističe svaki nedostatak na trbuhu i bedrima.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • miros-lav 23.12.2017.

    Ako zamjenis slike onda je Maja ukrala stajling Nini Sto je normalnije.Maja mislim da se nemoze porediti SA Ninom no u kojem pogledu.

  • sumarinac 17.12.2017.

    Nina naravno,prekrasna,prirodna zrela žena..san svakog muškarca!

  • Judita👥 17.12.2017.

    Nina

Komentiraj...
Vidi sve komentare