To je to što me zanima!

Nina Badrić 'levitira', pratitelji joj poručili: 'Ti si super žena'

KAKO USPIJEVA? Ovo je moj odmor za tijelo, duh i dušu, napisala je Badrić i objasnila kako trenutno radi na formi i disanju te da je ovo njezin omiljeni način vježbanja
Vidi originalni članak

Pjevačica je na Instagramu objavila snimku kojom je oduševila svoje pratitelje. Naime, Nina Badrić (44) odlučila je pokazati kako 'lebdi' u zraku.

- Ovo je moj odmor za tijelo, duh i dušu. Dok radimo na formi (ljeto će brzo) radimo i na disanju. Zipamo se i iznutra. Moj omiljeni način vježbanja - napisala je pjevačica ispod snimke.

Pratitelji su joj poručili da je 'super žena' i da je ovo dokaz da može čak i letjeti. Ukoliko bolje pogledate snimku, možete uočiti da se pjevačica zapravo balansira na gumi.

- Kako ovo uspiješ? Ja bi pala prvom prilikom - napisala joj je jedna pratiteljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina je početkom tjedna otišla u Monte Carlo kako bi proslavila rođenje drugog sina svoje prijateljice Aleksandre (40), žene ruskog oligarha Andreja Meljničenka (44).

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Sammy-G 24.03.2017.

    Ma dosadna samodopadna nazovi "celebrity".Micica nije napravila 2 pjesme u karijeri,ako se to tako zove,pa sad šatro levitira-nije važno kako ali nek se pažnja usmjeri malo na nju!Sjedi 1...

  • fallout2 24.03.2017.

    taj konop može izdraži samo teret od 100 kila, bolje da pripazi

  • Provokator2322 24.03.2017.

    možda stoji na kari?

Komentiraj...
Vidi sve komentare