To je to što me zanima!

Nina Badrić 'pala’ na premijera Ivu Sanadera

Najviše estradnjaka u predizbornoj kampanji angažirao je HDZ. Miroslav Škoro pjeva iz uvjerenja, a za HSP pjevat će Giulianno
Vidi originalni članak

U najjačem stranačkom Band Aidu, onom HDZ-ovu, pjevaju Nina Badrić, Mišo Kovač, Jacques Houdek, Miroslav Škoro, Vanna, Ivana Banfić, klapa Intrade, Mladen Grdović, Dražen Žanko i Slavonske lole.
- Pjevat ću za HDZ u predizbornoj kampanji jer teško je odoljeti šarmu našeg premijera Sanadera - rekla je Nina Badrić.
Miroslav Škoro za trenutačno vladajuću stranku pjeva iz vlastitoga političkog uvjerenja.
- Ima stranaka, poput SDP-a, s čijim političarima nikad ne bih izašao na pozornicu - poručuje Škoro. HSLS razmišlja o angažiranju Tonyja Cetinskog, koji je '90-ih bio član HDZ-a, ali članstvo nije obnovio.
- Tony bi mogao pjevati za HSLS pod uvjetom da se dogovorimo o novcu - kaže njegova menadžerica Ivana Nobilo. Oliver i Gibonni neće pjevati na izborima.
- UNICEF-ov sam ambasador. Mislim da nije u redu da se politički izjašnjavam - kaže Gibonni. Dragojević kaže da je stranačkih ponuda bilo, ali da ih je sve redom odbio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 25.10.2007.

    NADAM SE DA SANADER NEĆE VJEROVATI U PRIČICU!!!!! NEKA POMOGNE SVOJOJ SESTRI!!!!!!

  • user_723 15.09.2007.

    veli nina \"teško je odoljeti šarmu dr. ive\", ili je možda teško odoljeti lijepom priljevu na bankovni konto. bilo bi ljepo kad bi ovi naši jadni estradnjaci napokon smogli snage, dostojanstva i poštenja da se jasno razvrstaju, kao u americi, 1. ja pjevam iz uvjerenja 2. ja pjevam za pare... ovi naši bi se ševili, ali da im ne uđe

  • lucarelli 14.09.2007.

    Obzirom da se dosta udebljala u zadnje vrijeme, premijeru doista nije bilo lako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare