To je to što me zanima!

'Nina izgleda prestrašno i monstruozno! Pogubila se'

Bivša casting menadžerica ističe da je slučaj Nine Morić primjer kako se cura može fizički i psihički uništiti. Dodaje da se Nina više ne gleda realno
Vidi originalni članak

Tihana Harapin- Zalepugin osim što vodi modnu agenciju "Talia" vlasnica je i licence za "Ford Supermodel". O našoj predstavnici Kristini Šitum imala je samo riječi hvale. Tihana tvrdi kako Kristina ima veliki potencijal ostvariti dobru inozemnu karijeru. Svjetski agenti već je zovu i nasljednicom Carle Bruni. Bivša casting menadžerica od hrvatskih manekenki u inozemstvu pohvalila je jedino Korinu Longin.
- Iako se već dugo ne bavi tim poslom, ona je nosila najviše revija i odradila najviše kampanja. Jedino sam o njoj vidjela prilog na Fashion TV-u - rekla je Tihana za Jutarnji list.
Kao negativan primjer uspjeha, navela je Ninu Morić koja se unatoč velikim potencijalima uspjela uništiti.
- Sjećam se izbora Elite Model Look kada je pobijedila, bila je nadmoćna. Čak mislim da su tada iz agencije poslali helikopter po nju i odveli je u Beč. Sada se potpuno pogubila. To je djevojka koja se prestala gledati realno, a ovo što je od sebe napravila je monstruozno. Izgleda prestrašno i sumnjam da se to može popraviti, a psihički je, čini se, također loše - zaključila je Tihana.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • green_eye 24.01.2009.

    slažem se da je bila lijepa a sad ne liči na ništa... ako je već htjela prikupit pažnju možda je trebala ostavit više vremena među operacijama pa da se tako izobliči u kasnim danima a ne tako mlada... a šta ćeš... ipak mi ju je žao...

  • skolic3 24.01.2009.

    A tko je Tihana,ovo lijevo ili ovo u sredini?

  • teaa 24.01.2009.

    virusica nije Korina bila kod Tihane, nju je otkrila Ana Gojanović,koja ju je onda poslala u Ford agenciju,a kako Tihana sad ima licencu za Fordov izbor, logično da samo nju hvali.Karijeru je napravila i Adrijana Dejanović,Mateja Penava, Kristina Sajko,Arleta Bogunović itd ne toliko kao Korina ali to su cure koje ok rade, a ima hrpa anonimnih cura koje su vani ko modeli, a o njima tu i tamo iziđe neki člančić, dok se Simona i ostele prate dok idu na wc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare