To je to što me zanima!

Nina izmjenjivala nježnosti sa Sobinom: Grlio ju i ljubio vrat...

Nina je dugo najavljivala spot, a obožavatelje je zaintrigirala objavom gdje grli Sobina ispred srednjovjekovne Crkve Sv. Ivana u Jelsi. 'Moje hvarsko vjenčanje. Volim te, volim', napisala je tada
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (46) objavila je na YouTubeu spot za pjesmu 'Volim te, volim' u kojem s glumcem Slavkom Sobinom (34) glumi par. Na Hvaru, gdje je pjevačica snimala spot, sa Slavkom je razmjenjivala nježnost, a u jednom trenutku joj glumac ljubi vrat.

- Kad žena koja kaže da deset godina nije bila zaljubljena ima ovakvu emociju, to je znak kako veliko srce ima - pišu obožavatelji Nini u komentarima spota.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina je dugo najavljivala spot, a obožavatelje je zaintrigirala objavom gdje grli Sobina ispred srednjovjekovne Crkve Sv. Ivana u Jelsi.

- Moje hvarsko vjenčanje. Volim te, volim - glasi opis fotografije.

Imala je odjevenu kratku bijelu haljinu pa su se mnogi pratitelji pitali je li riječ o stvarnom vjenčanju. 

- Tko je taj sretnik? - pisali su joj u komentarima. 

Osim što je primila brojne čestitke, obožavatelji su joj tad pisali da s nestrpljenjem očekuju da im otkrije sve detalje. Sobin se i našalio da ga je snimanje za Ninin novi spot 'Volim te volim' izbilo iz cipela. 

POGLEDAJTE SPOT: 

Inače, Nina na Hvaru ima vikendicu. Prošlog ljeta obožavateljima je dala mali uvid u to kako ju je uredila. 

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Idi na 24sata

Komentari 85

  • super_baka 22.06.2019.

    Osrednji i spot i pema , a oni izvrsni umjetnici. O tome tko i što radi u svojoj spavaćoj sobi je degutanto pisati, ionako je najvažnije da ima što više ljubavi

  • plik 21.06.2019.

    a dobar je i Sobin kad nitko "normalan" neće.. to je kao da ližeš betonski zid... :))))))

  • 21.06.2019.

    Kako svako zna sudit svima, baš čitam komentare. Malo je i gadljivo. Nina je predivna, najbolja naša pjevačica već dugo godina. Goran odličan glumac. I to je sve dovoljno da bi ovaj spot bio dobar. A koji ste vi k postigli u životu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare