To je to što me zanima!

Nina je oduševila s 'Hajde da ludujemo': 'Podsjećaš na Tajči'

Ovaj serijal se zove 'Zvjezdice'. Na prvom nastupu zbora 'Zvjezdice' je pjevala jedna 9-godišnja solistica. Zvala se Tajči. Podsjetila si me na nju, rekao je Zdravko
Vidi originalni članak

Devetogodišnja Nina Rajnović iz Virovitice je svojom izvedbom pop evergreena 'Hajde da ludujemo' doslovno zaludila žiri. Enis Bešlagić je pokazao plesno umijeće, a Alka Vuica je pritisnula crveni gumb već na prve taktove pjesme koju je baš ona davnih dana napisala za Tajči.

- Divno je čuti pjesmu koju pjevaju sve generacije i koja traje tolike godine. Tolike godine, a ja ostala ista. Publika je predivno reagirala, a ti si preslatka i baš sam sretna što si izabrala tu pjesmu - rekla je Alka.

- Ovaj serijal se zove 'Zvjezdice'. Na prvom nastupu zbora 'Zvjezdice' je pjevala jedna devetogodišnja solistica. Zvala se Tajči. Podsjetila si me na nju - komentirao je Zdravko Šljivac, a samo riječi hvale za malenu Tajči je imao i Luka Nižetić.

Rekao joj je da je rođena zvijezda.

- Tu sreću koju si posijala u ovom studiju i način na koji su ljudi reagirali…, to se ne događa baš često, znaš - dodao je Luka.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • koda123 04.10.2015.

    Jebo ja vama ovaj usrani show!! I onog starog pedofila u ziriju istooo

  • miko2312 02.10.2015.

    slatka mala ali nema pojma ma ko nju pusti da pjeva, a ustvari takve su sve nase pjevacice ljepe slatke zgodne a nemaju blage veze pjevat samo naprave pornic od spota i proslavi se haha...

  • Poison Ivy † 02.10.2015.

    "pop evergreen" ???? Hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare